Szekeres Viktor

Újabb érdekes infók a harmadik Batman-mozifilmről

Szinte minden nap felüti a fejét egy, a Dark Knight Rises című mozifilmmel kapcsolatos pletyka. Ráadásul most már azt sem vehetjük biztosra, hogy az új Batman-film címe Dark Knight Rises lesz.

Mivel a készítők továbbra is titkolóznak, így természetes, hogy folyamatosan újabb és újabb pletykák és hírek kelnek szárnyra a 2012-re tervezett Dark Knight Rises-ról. Az azonban, hogy melyik hír pletyka és, melyik pletyka hír, csak utólag fog kiderülni. Az Entertainment Weekly például egy rajongói oldal infóját adta tovább, miszerint a Christopher Nolan filmjének története a Douglas Moench által írt Prey sztoriját fogja követni, melyet a Batman: Year One nemhivatalos folytatásaként tartanak számon. Ha ez igaz, akkor Dr. Hugo Strange lenne az egyik főgonosz, és Macskanő is feltűnhetne a filmben.

A második pletyka arról szól, hogy a készítők lecsaptak a George Miller elhalt Justice League-filmjében gonosztevőként felhasználni tervezett Talia al Ghulra, Ra's al Ghul lányára, aki egyben Bruce Wayne szerelmének tárgya is lenne. A Justice League-ben Teresa Palmerre bízták volna a szerepet. Palmer elmondta a Moviewebnek, hogy szerinte nagyobb nevet fognak választani a szerepre, de azért mozgósította az ügynökét, hogy dobja be a nevét Nolannél.

A harmadik csak egy aprócska infómorzsa, miszerint a Screen Junkies megkérdezte Christian Bale-t, hogy mit szó a harmadik Batman-film címéhez, mire kiderült, hogy a színész nem is tudott a közszájon forgó címről, majd azt felelte: "Azt sem tudom, hogy igaz-e ez az infó. Amíg Chris el nem árulja nekem, addig nem tudom, mi lesz a film címe."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #14
    miért, a batman begins (főleg a magyar fordítása: batman kezdődik!) az milyen szar már?... :D

    (a film persze tetszett)
  • Chaosman88 #13
    nem nagyon ismerem a Batman univerzumot, szal nagy képregény fanatikusoktól kérdezném, hogy:
    van még1 ilyen erős ellefele Batman-nek mint joker volt? Nekem van egy olyan érzésem, hogy akárki is lesz az ellenség, nem fogja tudni úgy megfingatni Batman-t mint Joker :D
  • JASON13 #12
    Dr. Hugo Strange nagyon jó lenne de csak mint mellék-gonosz.
  • sandor8206 #11
    ettől már csak Rise of the Dark Knight lenne jobb :-)
  • KillerBlue #10
    Remélem tényleg más címe lesz mert ez a "Dark Knight Rises" halál pocsék.
  • Quantumleap #9
    A legelső mondatod nem egészen érthető, szerintem lehagytál valamit.
    A Killing Joke-ban sem tudjuk meg Joker igazi nevét. Ezt sem vágom, hogy érted.
  • Koge #8
    Pontosan, Tim Burton erdekes szemszogbol mutatta be Batmant, de azoknak koze nem volt az eredetihez mint ahogy az o altala inspiralt rajzfilmeknek, alternativ vilagnak zsenialis volt, Mellesleg az Arkham Asylum (jatek) egyaltalan nem az animated series-t vette alapul ( csak egy pelda : az animated seriesben joker neve ismert, amit tim burton a filmjehez anno a killing jokebol vett ( moore jol megkavarta a joker sztorit ). Hanem a modern age batmanbol meritett ( innentol lett dark knight es innentol ivel ujra felfele a nepszerusege, emberibb es realistabb lett, visszatert az aranykor brutalitasahoz ( a 40es evek elejen meg batman is olt ).
  • stremix #7
    Én sok mindent kibírok, de a régi batman filmeket képtelen voltam végignézni, annyira röhejes és gyerekes. Egyedül Nolan volt képes normális, nézhető filmet csinálni, mindkettőt kb 20-szor láttam eddig.
  • Koge #6
    1, 70 eves a batman univerzum
    2, Nolan a year one utani korszakot dolgozta fel ( es mint mindenki aki kicsit beleasta magat, a dark knight returns es a year one mentette meg batmant a "meg egy buzis szar" jelzotol amit a 60-as evekben sikerult elnyernie.
    3, a Ledger fele joker pont hogy alapmuvekbol epul fel ( killing joke, arkham asylum )
    4, a rajzfilmsorozat nagyon jo, de az egy alternativ sztori, nem az eredeti
    5, fikazas elott tajekozodj
  • Ender Wiggin #5
    Megvettem az Arkham Asylumot. Az egyik legjobb külső nézetes játék, amit valaha próbáltam. És legnagyobb örömömre, nem ezt a buzi divatbetment, hanem a rajzfilmes univerzumot és karaktereket (ugyan azokkal a szinkron színészekkel) dolgozták fel. Nolan elcseszte azt, amit a képregények és a rajzfilmek 60 év alatt kitűnően felépítettek. Bale fejét se lássam többé.