Újabb érdekes infók a harmadik Batman-mozifilmről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért, a batman begins (fõleg a magyar fordítása: batman kezdõdik!) az milyen szar már?... 😄
(a film persze tetszett)
(a film persze tetszett)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
nem nagyon ismerem a Batman univerzumot, szal nagy képregény fanatikusoktól kérdezném, hogy:
van még1 ilyen erõs ellefele Batman-nek mint joker volt? Nekem van egy olyan érzésem, hogy akárki is lesz az ellenség, nem fogja tudni úgy megfingatni Batman-t mint Joker 😄
van még1 ilyen erõs ellefele Batman-nek mint joker volt? Nekem van egy olyan érzésem, hogy akárki is lesz az ellenség, nem fogja tudni úgy megfingatni Batman-t mint Joker 😄
Dr. Hugo Strange nagyon jó lenne de csak mint mellék-gonosz.
ettõl már csak Rise of the Dark Knight lenne jobb :-)
Remélem tényleg más címe lesz mert ez a "Dark Knight Rises" halál pocsék.
A legelsõ mondatod nem egészen érthetõ, szerintem lehagytál valamit.
A Killing Joke-ban sem tudjuk meg Joker igazi nevét. Ezt sem vágom, hogy érted.
A Killing Joke-ban sem tudjuk meg Joker igazi nevét. Ezt sem vágom, hogy érted.
Pontosan, Tim Burton erdekes szemszogbol mutatta be Batmant, de azoknak koze nem volt az eredetihez mint ahogy az o altala inspiralt rajzfilmeknek, alternativ vilagnak zsenialis volt, Mellesleg az Arkham Asylum (jatek) egyaltalan nem az animated series-t vette alapul ( csak egy pelda : az animated seriesben joker neve ismert, amit tim burton a filmjehez anno a killing jokebol vett ( moore jol megkavarta a joker sztorit ). Hanem a modern age batmanbol meritett ( innentol lett dark knight es innentol ivel ujra felfele a nepszerusege, emberibb es realistabb lett, visszatert az aranykor brutalitasahoz ( a 40es evek elejen meg batman is olt ).
Én sok mindent kibírok, de a régi batman filmeket képtelen voltam végignézni, annyira röhejes és gyerekes. Egyedül Nolan volt képes normális, nézhetõ filmet csinálni, mindkettõt kb 20-szor láttam eddig.
1, 70 eves a batman univerzum
2, Nolan a year one utani korszakot dolgozta fel ( es mint mindenki aki kicsit beleasta magat, a dark knight returns es a year one mentette meg batmant a "meg egy buzis szar" jelzotol amit a 60-as evekben sikerult elnyernie.
3, a Ledger fele joker pont hogy alapmuvekbol epul fel ( killing joke, arkham asylum )
4, a rajzfilmsorozat nagyon jo, de az egy alternativ sztori, nem az eredeti
5, fikazas elott tajekozodj
2, Nolan a year one utani korszakot dolgozta fel ( es mint mindenki aki kicsit beleasta magat, a dark knight returns es a year one mentette meg batmant a "meg egy buzis szar" jelzotol amit a 60-as evekben sikerult elnyernie.
3, a Ledger fele joker pont hogy alapmuvekbol epul fel ( killing joke, arkham asylum )
4, a rajzfilmsorozat nagyon jo, de az egy alternativ sztori, nem az eredeti
5, fikazas elott tajekozodj
Megvettem az Arkham Asylumot. Az egyik legjobb külsõ nézetes játék, amit valaha próbáltam. És legnagyobb örömömre, nem ezt a buzi divatbetment, hanem a rajzfilmes univerzumot és karaktereket (ugyan azokkal a szinkron színészekkel) dolgozták fel. Nolan elcseszte azt, amit a képregények és a rajzfilmek 60 év alatt kitûnõen felépítettek. Bale fejét se lássam többé.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Na így lerázni a médiát 😄, kiadni több pletykát, azzal elcsámcsognak egy darabig 😄
Fúú, nekem kicsit zavaros...
de ha nem lesz köze az elsõ kettõhöz....