15
  • kalapos01
    A régit alig látták páran, ahhoz tuti nem fogják. :)
  • wfefe
    Nem azért mondom, de sly azért sokkal durvábban nézett ki mint ez a csóka. Ez a ruháját sem tölti ki, nem hogy a sisakot, arról nem is beszélek, hogy nem úgy néz ki mint akivel nem találkoznék a sötét utcán. Lehet jó lesz a film, én is biztosan megnézem, de sajnos vagy nem sajnos mindenki döntse el maga, a 95-ös verzióhoz fogom/fogják hasonlítani...
  • sandor8206
    ja szinte látom magam előtt, ahogy Sly ül a többi elítélt közt a rabszállítórepülőgépen sisakban :-)
  • Loverman
    van amit egy médiumban meg lehet csinálni, egy másikban viszont nem... sokszor ezt nem fogják fel a rajongók, akik teljes konvertálást akarnak látni a kedvenc akármilyükről. Ha sosem mutatják a főhős arcát akkor annyi erővel egy utcaseprőt is behívhatnának hogy alakítsa. Egyébként meg a régi film sztorija is olyan volt hogy hülyén jött volna ki ha sosem veszi le a sisakját.
  • Paddy
    Ha már a képregénynél tartunk pár észrevétel a filmhez:
    -az igazi Dredd szinte soha nem veszi le a sisakját vagy ha még is, akkor is többnyire árnyékban mutatják.
    -a fenti képen a sisak mintha bili szerűen nagy lenne a szereplőre:P
    -Dreddnek száraz, csak a törvényt ismerő szinte már no mercy stílusa van...
    A fentieket a Sly verzió nem vette figyelembe és jól elcseszték a filmet, a sztorit és az egész Dredd univerzumot.
  • johnsilver
    Nem ismerem képregényt, a film nekem tetszett. Ezt is meg fogom nézni, viszont nem valószínű, hogy moziban.
  • AZTA
    Ó igen biztos sokan fognak egy 15éves film alapján leíirni egy mostanit...
  • m minnifield
    mondjuk ez a képregényfilmekre úgy nagy átlagban igaz.
  • m minnifield
    igazából az a kérdés, hogy a dredd bíró képregénynek van-e akkora rajongótábora, hogy sikeressé tegye a filmet.
  • xido
    Karl Urban szerintem még nem akkora húzónév,hogy Stallone után elvigye a hátán ezt az akció scifit....Viszont bármelyik képregényt ismerő ember szentté avathat vagy elátkozhat egy filmet bármikor,úgyhogy ezt a rajongókon áll vagy bukik világviszonylatban,mennyire fogadják el az új feldogozást és mennyire tartják majd forrás-hűnek...
  • Yutani
    A képregény ismerete nélkül nekem is az a véleményem, hogy a '95-öd Dredd egy jó közepes film volt, amit 15 év után újra megnéztem, és most is tetszett annyira, mint korábban. Persze nem egy nagy durranás, de soha nem mondanám rossz filmnek.

Ez az új meg milyen lesz? Hát meglátjuk...
  • JohnR
    Bocs, javítom a bevételi adatot világviszonylatban. Nem tudom miért emlékeztem a 80 millió körüli összegre. Mindegy régen voltmár. :-))

Budget $85 million
    Gross revenue $113,493,481
  • JohnR
    November 12-én kezdték a forgatást.
    A Stallone-s Dredd bíró meg véleményem szerintem jó volt, mondom ezt úgy, hogy a képregényt abszolút nem ismertem/ismerem. Mint egy akciófilm Sly-al szerintem megállja a helyét. A bevétele meg világviszonylatban kb. 80 millió dollár ehhez jön még a VHS és a későbbi DVD eladások bevétele. Nem lett kasszasiker, de idővel megtérült.
    Az új filmet meg megnézem és majd eldöntöm, hogy tetszik e. Egy esélyt megérdemel.
  • algost
    Teljesen egyetértek veled, ez egy nagy bukta lesz!
  • hajnaltores
    Ez egy iszonyat nagy bukta lesz sajnos...halálra van ítélve...a 95-ös annyira szar volt, hogy abból elég sokan kiindulva ezt sem fogják megtekinteni, és semmi húzónév nincs a filmben...