Szekeres Viktor

Christopher Nolan már keresi az új Supermant

A stúdió, a rendező és a producerek elkezdték keresi azt a 28-32 éves, viszonylag ismeretlen színházi vagy tévés színészt, aki megfelelően tudná alakítani Clark Kentet, azaz Supermant.

A Deadline értesülései szerint a Warner Bros., a producer Christopher Nolan, valamint az új Superman-mozifilmet rendező Zack Snyder elkezdte keresni az új Acélember, a Superman: Man of Steel munkacímen futó film főszereplőjét. Egyelőre nevek még nem merültek fel, csak pletykaszinten, azonban azt lehet tudni, hogy a készítők olyan arcot keresnek, akit még nem ismer annyira a széles közönség.

A tervek szerint a Superman-reboot főszereplője 28-32 éves színész lehet, aki filmes újonc, vagy eddig jórészt tévésorozatokban volt látható. A stúdió már tervbe vette, hogy több száz fiatal színészt meghallgat és letesztel, hogy még véletlenül se csússzon ki a kezük közül egy ígéretes jelölt. A következő Superman forgatása június körül kezdődhet el, így valószínűleg az őszbe nyúlásnak köszönhetően olyan színész nem jöhet szóba, akinek vannak fix, tévés kötelezettségei, azaz állandó szereplő egy sorozatban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • M0RN1NGST4R #28
    már vártam, hogy az ő neve mikor kerül elő. lehetne mondjuk Chuck Norris mostohatestvére is. Nemchuck Károly
  • Etinger #27
    Foglalkozik, ne aggódj érte ;)
  • JASON13 #26
    Mr. Nolan foglalkozhatna inkább Batmannel!
  • raven505 #25
    Csák Norisz?!
    Miért akarsz te kb 1 perces filmet? Lemegy főcím, mutassák a nagy S-t utána megy Csák Norisz nevét és vége is lenne a filmnek!!!! Ennyi lenne a film!!! :)
    (Más szereplőkkel még valamelyest elhisszük hogy a rossz fiúknak is van esélyük.)
  • Chris05 #24
    De megverte (veri).

    Tom Welling nem rossz egyébként, de szerintem is Brandont kellene erőltetni!
  • smaszi #23
    ...és mégis. Csak 4 epizóddal verte, azt is csak azért mert az SG utolsó 3 évadja "csak" 20 részes volt...
  • smaszi #22
    "...addig a világszerte sikeres és kedvelt Smallville a Guinness Rekordok könyvé-be is bekerült a 10.évaddal, mint a leghosszabb ideje futó amerikai Sci-Fi sorozat.."


    Mi van?
  • winnie #21
    naná, hogy a 10 évad az 10 évad. csak jelezni akartam, hogy a smallville egy kis csatornán megy sikerrel jó ideje, ahol elég kis nézettséget produkálni. gondolj bele, a spartacus úgy hatalmas siker, hogy 1 milliós sem volt az 1. évad átlagnézőszáma. mert olyan kis csatornán van. de a csatorna méretéhez képest az hatalmas. 10 évad ide vagy oda, a nagyobb csatornák 10 milliós nézőszámnál kaszálják sorozatakat olykor, a smallville-nek 2M is elég.

    nem tehetek róla, hogy vannak olyan csőbe tekintő, delíriumos rajongók, akik még azt is elhiszik, hogy van olyan szekció a guiness rekordok könyvében, hogy a leghosszabb ideje futó amerikai scifisorozat:)
  • sandor8206 #20
    nem nézem a smallvillet, nem vagyok rajongó DE 10. évad az csak 10. évad, az meg hogy 125 114-ig, majd megnézem 5 év múlva, hogy az aktuális top 10 fut-e még
    amúgy sztem is Vili bá legyen
  • G22 #19
    Lehúzó, megtévesztő, nem a valóságon alapuló statisztikák nem érdekelnek.Amíg a DIVAT sorozatok kihullanak pár évadon belül, addig a világszerte sikeres és kedvelt Smallville a Guinness Rekordok könyvé-be is bekerült a 10.évaddal, mint a leghosszabb ideje futó amerikai Sci-Fi sorozat..