12
-
bmw #12 Ez vmi gagyi.... -
Bulics #11 Hát ez sz*r lesz! -
Béka Benő #10 SZTK-szemüveges néger hülyegyereket minek tesznek a filmbe ?
Remélem a film azért nem egy Fantasztikus négyes színtű baromság lesz... -
Axlkenobi #9 És miért komolytalan? Mert van benne egy-két poén is? Mikor lenne komolyan vehető? Ha "nagyon darkos" lenne, vagy "R besorolású"? Szerintem kicsit fárasztó már ez az új trend, hogy minden legyen baromira sötét, meg komor.
Nem minden képregényfigura Batman, akinek ez jól áll. Ennél fogva remélem, hogy az új Superman filmet sem akarják nagyon "darkosítani", csak mert most az divat. Nagyon nem illene a figurához. -
Axlkenobi #8 Miért ne játszhatna többet is? Sőt, igazából ez már a harmadik képregényfilmes karaktere, hiszen Deadpool és Green Lantern előtt ugye játszott a Penge harmadik részében is, ő volt Hannibal King. Sőt, ha minden igaz, évek óta vele tervezik a Flash-filmet is, de szerintem azt már végül másra fogják bízni. -
#7 Ez valami paródia? Mert igazinak marhára komolytalan! -
Ender Wiggin #6 Fasza, hogy két nagy rajongótáborral bíró szuperhőst is ugyan az a színész játszik. Remélem az új Superman szerepét is neki adják... -
#5 -
sandor8206 #4 green lantern is ilyen vicces figura a comic-ban, vagy csak reynoldshoz igazították a szerepet mert ő milyen vicces csávó? -
Axlkenobi #3 Nagyon ígéretesnek tűnik, szerintem Reynolds telitalálat a főszerepre. A CGI-ruha is tetszik, kicsit az Automan sorozatot juttatja eszembe gyerekkoromból. Egyedül a maszkja nem jön be annyira, de még biztos sokat csiszolnak az effekteken. -
Yutani #2 Valahogy felnőtt fejjel ezek az amerikai képregényhősük eléggé nevetségesek! Zöld Lámpás... Na ne már! Ennyi erővel jöhet majd a Rózsaszín Turmixgép, a Fekete Horgásszék, és az über alles Kék Műanyagbili! (Ilyenbe sz@rtam gyerekkoromban.) -
bladesoft #1 Nebassz ez jónak néz ki!!!