Szekeres Viktor

Morgan Freeman az Akira-mozifilmben?

Blood: The Last Vampire után az Akira lehet a következő anime, melyből nagyszabású amerikai akciófilm készülhet. Morgan Freemant pedig máris összefüggésbe hozták a 2013-as bemutatóra tervezett alkotással.

A Bloody Disgusting értesülései szerint Morgan Freeman lehet Shikishima ezredes az előkészületben lévő Akira mozifilmben. A remek anime alapján ugyanis a tervek szerint 2013-ra élőszereplős hollywoodi mozifilm fog készülni, mint arról már többször is hírt adtunk. A legutóbbi állás szerint a rendezői feladatokat A pokolból és az Éli könyvét is készítő Albert Hughes fogja ellátni.

Más pletykák szerint a tinibálványként számon tartott Zac Efron az egyik legesélyesebb az Akira-mozifilm főszerepére, de fix infót valószínűleg még jó pár hétig nem fogunk kapni. Az Akira egyébként nem az egyetlen anime, melyet az elkövetkező években feldolgozni tervez Hollywood, hiszen többek között a Ghost In The Shell adaptációjáról is szó van.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • avman #6
    Blood: The Last Vampire a maga 30 millás költségvetésével meg persze a kivitelezésével közelében sem volt a nagyszabású amerikai akciófilmnek. pláne, h HK-japán-francia koop. esetleg akkor már egész estés élőszereplős feldolgozás. vagymi.
  • opeca #5
    1: biztos eltolják, nem érzik az amerikaiak az manga műfajt. Lásd Dragonball.

    2: Az Akira egy nagyon régi anime, a mai top-anime-okkal összehasonlítva sajnos sehol sincs, ennek ellenére bizots meg lehetne jól csinálni. Kapunk egy tipikus ügynökös, menekülős mozit, amiből Dunát lehet rekeszteni.
  • kalapos01 #4
    Cowboy Bebop nem lesz. Szerintem itt is írták már.
  • Chocho #3
    Először 2013-at ír a cikk, aztán 2012-t. Most akko' mi van?
  • Daell Drow #2
    En inkabb a Cowboy Bebop eloszereplos filmet varom Keanu Reavesel, mivel nagy Bebop manias vagyok.
  • miszterjoe #1
    Remélem, nem tolják el nagyon. A manga és az anime nagyot ütött, de gondolom adaptáció révén biztos átlagnézősítik, hogy mindenki számára befogadható legyen. Arra meg végképp kíváncsi leszek, hogy a GITS-ből mit hoznak ki.