Szekeres Viktor

Itt az új animációs Resident Evil-film előzetese

Nemrég szivárogtak ki az első hírek a Resident Evil: Damnation-ről, s máris megérkezett a film első előzetese. Üröm az örömben, hogy a premierre egészen 2012-ig várnia kell a közönségnek.

Tegnap este, illetve magyar idő szerint ma hajnalban a G4 csatorna Attack of the Show című műsorában debütált a Resident Evil: Damnation első előzetese, mely természetesen gyorsan utat talált a netre is. A 2012-ben bemutatásra kerülő új animációs film a 2008-as Kaptár: Bioterror (Resident Evil: Degeneration) folytatása lesz.


A filmről a honlapján további infókat meg lehet tudni a Capcom és a Sony alkotásáról, többek között azt, hogy Japánban 3D-ben is látható lesz a mozikban, valamint, hogy Leon S. Kennedy lesz ismét a főszereplő. A Resident Evil: Degeneration Japánon kívül nem sok országban került bemutatásra mozikban, azonban világszerte 1,6 millió példányt értékesítettek belőle DVD-n.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fozerl #12
    Sosem felejtem 1996ot amikor először léptem be a kastélyba. Hatalmas volt az akkori szemmel a Resi és egyre jobb és jobb részek jöttek ki. De mióta a film megy és az 5. részt is kiadták (játék) ezzel megpecsételődött a sorsa a sorozatnak. Ez már csak azoknak jön be aki idióta call of duty franchison nőttek fel, nyomozós orvosos sorozatokon, ész nem kell csak lőjünk, meghal valaki a 17000 részben nyomozzuk ki. Ha most kéne végig vinnetek egy resi egyet a feléig sem jutnának azok akik az új lövöldözős tankos idiotizmusos resit szeretik. Most olvastam, egy híres japán disegnertől, hogy szégyen ami a japán piacon megy. Nevet nem mondanák mert úgysem ismerné a nagyérdemű.
  • Derapo #11
    Az egész összes Resident "film" közül a Degeneration volt egyedül nézhető,élvezhető,és jó. Csak egy hiba volt vele: mindig azt vártam mikor kapom meg az irányítást a "demo" végén:D Várós ez az új animációs is.
  • Bhalage #10
    leon a kedvencem a re sorozatbol (, nomeg wesker :D)
    gyorsasag>ero
  • Waterhorse #9
    Claire Redfield lesz az. Egy női alak, és ha már a Degeneration-t folytatják akkor tűnik a legkézenfekvőbbnek.
  • Seth #8
    Kiváncsi leszek ki lesz az a másik alak a fegyverrel.
  • A1274815 #7
    Ezzel az a baj, hogy már azt várom, hogy mikor vált át kekenyvászonból teljesképernyőre és írja, ki, hogy nyomjam meg az előre gombot.
  • IMYke2.0.0.0 #6
    Igen, amire Te gondolsz az a "Resident Evil: Degeneration"

  • IMYke2.0.0.0 #5
    Mondják azok, akiknek nincs.
  • nagybek #4
    Új animációs Resident Evil? Én már láttam egyet, ami egy reptéren játszódik, ez másik?
    Viszont az szerintem nem volt rossz, jó volt az animáció, meg a sztori is remélem terveznek még néhány ilyet. Mondjuk, ha sorozatot csinálnának azt nem támogatom, mert azok mindig laposak lesznek, mint a star wars animációs sorozat, igaz szerintem azt inkább gyerekeknek csinálták.
  • Zolthen #3
    Blu-ray-t csak a gyengék néznek.