Itt az új animációs Resident Evil-film előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sosem felejtem 1996ot amikor elõször léptem be a kastélyba. Hatalmas volt az akkori szemmel a Resi és egyre jobb és jobb részek jöttek ki. De mióta a film megy és az 5. részt is kiadták (játék) ezzel megpecsételõdött a sorsa a sorozatnak. Ez már csak azoknak jön be aki idióta call of duty franchison nõttek fel, nyomozós orvosos sorozatokon, ész nem kell csak lõjünk, meghal valaki a 17000 részben nyomozzuk ki. Ha most kéne végig vinnetek egy resi egyet a feléig sem jutnának azok akik az új lövöldözõs tankos idiotizmusos resit szeretik. Most olvastam, egy híres japán disegnertõl, hogy szégyen ami a japán piacon megy. Nevet nem mondanák mert úgysem ismerné a nagyérdemû.
Az egész összes Resident "film" közül a Degeneration volt egyedül nézhetõ,élvezhetõ,és jó. Csak egy hiba volt vele: mindig azt vártam mikor kapom meg az irányítást a "demo" végén😄 Várós ez az új animációs is.
leon a kedvencem a re sorozatbol (, nomeg wesker 😄)
gyorsasag>ero
gyorsasag>ero
anti hero
Claire Redfield lesz az. Egy nõi alak, és ha már a Degeneration-t folytatják akkor tûnik a legkézenfekvõbbnek.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Ezzel az a baj, hogy már azt várom, hogy mikor vált át kekenyvászonból teljesképernyõre és írja, ki, hogy nyomjam meg az elõre gombot. <#nyes>#nyes>
Igen, amire Te gondolsz az a "Resident Evil: Degeneration"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mondják azok, akiknek nincs.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Új animációs Resident Evil? Én már láttam egyet, ami egy reptéren játszódik, ez másik?
Viszont az szerintem nem volt rossz, jó volt az animáció, meg a sztori is remélem terveznek még néhány ilyet. Mondjuk, ha sorozatot csinálnának azt nem támogatom, mert azok mindig laposak lesznek, mint a star wars animációs sorozat, igaz szerintem azt inkább gyerekeknek csinálták.
Viszont az szerintem nem volt rossz, jó volt az animáció, meg a sztori is remélem terveznek még néhány ilyet. Mondjuk, ha sorozatot csinálnának azt nem támogatom, mert azok mindig laposak lesznek, mint a star wars animációs sorozat, igaz szerintem azt inkább gyerekeknek csinálták.
Blu-ray-t csak a gyengék néznek.
A "Degeneration" Blu-Ray-en is kapható, és - szerintem - kihagyhatatlan.
Ez nagyon jól néz ki. De messze van 2012