Szekeres Viktor

Győzike beköltözik a Való Világ villába

A három legnagyobb hazai tévés sztár közül kettő ott lesz a Való Világ 4 villáját kipróbáló celebritások között, többek között Gáspár "Győzike" Győző és Benkő Dániel költözhet be a díszletépületbe.

Még mielőtt elindulna a Való Világ negyedik szezonja, az RTL Klub pár celebet költöztet be a villába, melyben a valóságshow játékosai fognak együtt lakni. Minderre hivatalosan azért van szükség, hogy a stáb tesztelhesse a lámpákat és kamerákat, hogy ne érhesse őket semmilyen meglepetés, de természetesen a háttérben a hírverés is ott húzódik.

Az Origó információi szerint az első turnusban hat, RTL-közeli sztár veszi birtokába az épületet, többek között Gáspár Győző és Benkő Dániel, akik sorozatai nemrég még 1-1,5 millió nézőt ültettek le hetenként a tévéképernyők elé. Aki részese kíván lenni a hazai médiatörténelem egy szeletkéjének, az a Campona Médiacenterhez kell, hogy kiutazzon, hiszen ott húzták fel a VV4-nek a tervek szerint otthont adó díszletházat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • redfish #26
    KELL?!...
    Dehogy kell!...
    Ott a távirányító, kapcsolj át egy másik csatornára!
    Én már évek óta a HBO-t, Spectrumot, Hallmarkot (bocs, újabban Univerzum), és a többi csatornát nézem, nem vagyok hajlandó a szenny Kanális mocsok műsorait nézni...
  • m minnifield #25
    igen, ezt kell nézned. ha nem, drágább lesz a kenyér.
  • BaLeeX #24
    Jajj már megint ezt a fost kell nézni majd?

    Azt hittem a három rész után végre elfelejtik...
  • xen #23
    Viktor Viktor...
    Megint milyen hülyeségeket írsz? Hol sztárok ezek? Ezek celebek, ahogy azt később írod helyesen. Bár a celeb angol szó és nincs rá megfelelő magyar szó, de valószínűleg már nem is lesz hanem ez marad.

    Nem tudom ki írta lentebb, de Győzike meg a Tündike nem híresek, inkább hírhedtek.

    Jim Carrey-t ne keverjük ide. A hazai "celebjeink"-kel ellentétben ő csak játssza a hülyét, de nem hülye.
  • kadar1 #22
    Sthol lesz a harmadik személy , ki a sitröl jelentkezik be , mivel be lesz kamerázva neki a cellája. Élőbe láthatjuk ahogy a zuhanyzóban a szappanért lehajol , és várja a kábítószerezés miatti további ítéletet.
  • Rotyoka #21
    Ki a faszomat érdekel Győzike?
  • PrisonMan #20
    Show business.. Amennyire rálátok a dologra az jön le, hogy ezeket a műsorokat éri meg csinálnia a hazai csatornáknak. Relatív olcsók (pl. Győzike show, Vacsoracsata, Benkő, stbstb) és profitot tudnak elérni vele. Ha nagyobb lenne a piac, több bevételt érhetnének el vele, akkor csinálnának több klasszikus sorozatot is. --Az egy másik kérdés, hogy mennyire lennének vevők rá az emberek--

    Addig viszont amíg a "celebekkel" olcsón jó nézettséget és profitot lehet elérni, addig a változásról ne is álmondjon senki. A szűk réteg, aki nyitott a kultúrára, mi úgyis megtaláljuk a módot, hogy ízlésünknek megfelelő csatornát nézzünk - mert ebből is van. A tömegízlést sem szabad fikázni, a nekik előadókat/"celebeket" méginkább nem, hiszen csak játszanak. Ez is csak egy munka, igaz nagyon jól fizet. Peace.
  • FrostyDK #19
    mivel a cikk Győzikéről szól így rá
  • kalapos01 #18
    " valaki idióta módjára viselkedik meg mutatja magát, és ezzel milliókat keres"

    Jim Carrey-re gondolsz vagy Lala bohócra? Mindkettő elég idiótán szokott viselkedni.
  • FrostyDK #17
    most szerelem össze a bombát, lebuktam
    amúgy engem abszolúte nem érdekel ki mennyire sikeres,csak azért írtam amit írtam mert rohadtul idegesít, hogy valaki idióta módjára viselkedik meg mutatja magát, és ezzel milliókat keres aki meg szarrá dolgozza az életét annak meg kiszúrják a szemét aprópénzzel
    a legrosszabb az egészben hogy az emberek pedig ezt nézik és ez lesz a trendi
    legyél hülye,nagyképű aki nem ért semmihez és milliókat kereshetsz, nehogy tanulj csak a hülyék teszik