Szekeres Viktor

Jövő nyáron jön a Piranha 2 3D

A Dimension Films egy percet sem akar feleslegesen várni és már augusztusba moziba akarják küldeni a moziban csalódást keltően szereplő Piranha 3D folytatását. Az új rendező előző filmjei A dög 1-2-3 voltak.

A Deadline értesülései szerint már nyáron moziba kerülhet a Piranha 3D folytatása. A Dimension Films ugyanis már rendezőt és írót is szerződtetett a projekthez, s a tervek szerint rohammunkában célba vennék a 2011. augusztus bemutató dátumot. A természetesen 3D-sre tervezett folytatásfilmet John Gulager készítené, a szkriptet pedig a Fűrész 3D írói, Patrick Melton és Marcus Dunstan írnák. A film címe Piranha 3 DD lenne.

Mint a nevekből kiderülhet, a producerek A dög-filmek (Feast) készítőit aktiválták, tőlük várják, hogy az első résznél sikeresebb filmet készítsenek. Alexandre Aja rendezése ugyanis kritikai siker volt, az újságíróknak nagyon bejött, azonban a közönség nem nagyon érdeklődött a gyilkos halak és a fedetlen keblek iránt. Amerikában végül 25 millió dollár bevételt hozott a film, világszerte pedig 40 milliót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #4
    Nem volt rossz, de ugyanolyan mint az eddigi filmek, Film+ tömkelegével adják ezeket. Itt az újítás egyedül a 3D volt.
  • winnie #3
    januárban.
  • Lipi1980 #2
    Az első rész mikor várható a moziba?
  • Wittgen #1
    Pedig jó kis film volt ez az új Piranha 3D. A Feast első része oltárira bejött, nagyon jó film. A 2. és 3. részek már elég gyengék voltak (mintha csak az első film költségeinek töredékéből készültek volna).

    De mivel elborult elméjű készítőkről van szó, remélhetőleg a következő piranha-film is elég brutkó lesz, ahogyan az ilyen típusúakhoz az illik.