Szekeres Viktor

Sherlock Holmes 2: az első képek a forgatásról

Megjelentek a neten az első fényképek a Sherlock Holmes folytatásának forgatásáról. A második részben Holmes és Watson doktor mellett fel fog tűnni két további, jól ismert karakter, Mycroft és Moriarty professzor is.

Londonban elkezdődött a Sherlock Holmes második részének forgatása, s (természetesen) felkerültek a netre az első lesifotók is a szereplőkről. A rendezést ismét elvállaló Guy Ritchie filmjében ismét csak Robert Downey Jr. és Jude Law lesz a két főszereplő, de fontos szerepekben fel fog tűnni A tetovált lányból ismert Noomi Rapace, Stephen Fry (ő lesz Holmes testvére, Mycroft), valamint Jared Harris, aki Moriarty professzort fogja alakítani.

Az egyelőre még cím nélküli Sherlock Holmes-folytatást jövőre, december 16-án mutatják be Amerikában, s a mellékelt forgatási képen kívül készülteket itt lehet megtekinteni. Bár a tavaly bemutatott első újkori Sherlock Holmes-mozi nem sikerült túl jól, legjobb szándékkal is csak feledhetőek lehet nevezni, a közönséget érdekelte és nagy siker lett, hiszen világszerte 523 millió dollár bevételt realizált. (Amerikában 209, világszerte pedig 314 milliót.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shaba23 #5
    Szerintem jó volt!
  • nessboth #4
    Tény, hogy feledhető volt, és moziban én is szuszmákoltam rajta egy pöppet, úgy volt 10-15 perc, ami totál kiesett!
  • Ray78 #3
    "Bár a tavaly bemutatott első újkori Sherlock Holmes-mozi nem sikerült túl jól, legjobb szándékkal is csak feledhetőek lehet nevezni" Hmm azért mert neked nem tetszett nem kell általánosítani.Nagyon is jó film volt csak biztos túl valóságos és nem elvont búzaság amik most menők. Ja és persze nem voltak benne nyápic vámpírok vagy seggarcú farkasemberek.
  • bippo #2
    Biztos hangulat kérdése is volt, de első nekifutásra elaludtunk rajta, másodszorra ímmel-ámmal végignéztük párommal. Kicsit unalmasnak éreztük.
    Pedig tényleg megvolt a recept minden összetevője. Talán a sztori volt a gyenge pontja.
  • mojohnny85 #1
    Szerintem meg igenis jó film lett! Jó volt a történet, a látvány ésatöbbi. De persze ízlések és pofonok...