Szekeres Viktor

Itthon senkit nem érdekel a Dexter

A Viasat 3 úgy tűnik, hogy már százezer nézőt sem tud összetoborozni a Dexter című sorozat negyedik szezonjára, így a viszonylag korai időpontban indított sorozat hovatovább már csak éjfél után kerül képernyőre.

Úgy tűnik, hogy a negyedik évadban már elpártoltak a magyar nézők a Dexter című amerikai krimisorozattal, ugyanis a Viasat 3 pár hét alatt immáron másodjára pakolta el a sorozatgyilkos elég sötét tónusú kalandjait. Augusztus 30-án még hétfőn, fél tízes kezdettel volt látható a negyedik szezon nyitórésze, azonban két hete a csatorna 23 óra utánra száműzte a sorozatot. Úgy tűnik, hogy az új időpont sem hozta azt a nézettséget, mely megfelelő lett volna az adott sávban, így a héten már pénteken, éjfél előtt öt perccel lesz látható a krimi.

Pénteken azonban nem csak sorozatok láthatóak a Viasaton, hanem egy film is, így a kezdési időpont sem lesz fix, hanem a film hosszától függően változhat. Jövő héten például csak éjfél után lehet izgulni azon, hogy mihez kezd Dexter legújabb nemezisével. Akinek pedig nem felel meg a péntek éjféli időpont, az hajnal két óra fele megnézheti az ismétlést is.

A rajongóknak jó hír, hogy Amerikában továbbra is nagyon sikeres a Dexter, az ötödik évad epizódjait 1,6-1,7 millióan követik figyelemmel, így biztosra vehető, hogy jövőre elkészülhet a hatodik szezon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • halaszlo #27
    sg.hu! Tick. Tick. Tick.
  • kalapos01 #26
    Adta szombat délután és éjfél előtt is. Sehol sem nézték. Nem csoda.
  • birdo #25
    pff a BSG-is éjjel 2 útán adta a TV2.
  • JASON13 #24
    igen komolyan. kisebb dolgokért is büntetnek meg csatornákat.
  • winnie #23
    "Alapjáraton nem rakhatják emberi időpontba mert megbassza az ORTT a viasatot. "

    anyám... ezt te komolyan gondolod? ortt és viasat és dexter?
  • JASON13 #22
    Persze... Nem érdekel senkit sem! Kíváncsi vagyok a képírók sorozat vajon miért állt le... Kubrick és minden más rendkívül híres aranypálma, Oscar és egyéb díjas filmek mind szarok ezek szerint mert nem nézte vasárnap hajnali egykor senki sem. Micsoda egy idióta a hír szerkesztője...

    Alapjáraton nem rakhatják emberi időpontba mert megbassza az ORTT a viasatot. másrészt Azért rakták péntekre mert akkor nem kell aggódnia a következő munkanap miatt senkinek sem.

    Jól van, az SG.hu szerkesztősége is hülye gyerekekből áll mi meg itt csüngünk a több héttel lemaradott hírcseppeken mint újszülött az anyja csöcsén.
  • Szefmester #21
    Nekem van viasatom de nem ott nézem hanem letöltöm és eredeti hanggal nézem meg, mert ez a magyar szinkron nagyon el lett rontva. Olyan jellegtelen a főszereplők hangja, és az ekcentusok sincsenek visszaadva, még csak kísérlet sincs rá érzésem szerint.

    Az átlag tv néző meg főműsoridőben sem nézné meg mert túl elvont/erőszakos/furcsa nekik. Mi az már hogy egy sorozatgyilkost ők megkedveljenek? Inkább egy kőgazdag áskálódós délamerikai szilikonbánya luxuskurvát bámulnak vagy fogatlan neolatinokat ahogy egymással marakodnak.
  • zaki #20
    úgy van, nézzél inkább xfaktort, meg társait
  • Seth74 #19
    Lehet ,hogy csak szellemileg vagy zokni hozzá, bár ez inkább nem is feltételezés a kritikád primitívségét tekintve.
  • Johnny Maize #17
    Szerintem Dexter magyarhangja kifejezetten illik a karakterhez.