Szekeres Viktor

Gyík lehet Pókember főellensége

Úgy néz ki, hogy az eredetileg is tervezett Lizard, azaz Dr. Curt Connors lesz Pókember nemezise a népszerű képregényfilm-sorozat rebootjában. A főgonoszt Ryhs Ifans fogja alakítani.

A The Wrap értesülései szerint Lizard, azaz Gyík lesz a negyedik, egyelőre még cím nélküli Pókember-mozifilmben Peter Parker nagy ellenfele, őt fogja alakítani Rhys Ifans. Gyík alteregója, Dr. Curt Connors már a Sam Raimi-féle trilógiában is feltűnt, őt Dylan Baker alakította, aki a pletykák szerint az eredetileg tervezett, az előzők rendezője által dirigált negyedik filmre is visszatért volna. Azonban miután az a terv kútba esett, sokan úgy gondolták, hogy a Marc Webb-féle reboot más főellenségben fog gondolkodni.


Bár semmiképpen sem vehető hivatalosnak a Gyík-infó, a legújabb hírek is megerősíteni látszanak a pletykát. Nemrég ugyanis a Moviehole írta meg, hogy a Sony keresi Peter Parker 4-6 éves alteregóját, ami azt jelenti, hogy Pókember gyerekkorát is megismerhetjük. S ugyanezen hír alapján egy 8-11 éves színész karakterének leírása is eljutott az ügynökségekhez, ő Billy Connors lenne, Dr. Curt Connors fia. Utóbbi tehát benne lesz az új Pókemberben, egyedül a státusza kérdéses.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #9
    Egyébként kíváncsi vagyok,hogy áthozzák ezt a bio-pókmirigy húzást,vagy itt már esetleg hálópatron megoldás lesz végre?:)..bírnám,ha ilyen kis fizikus mcgyver lenne,ahogy eredetileg is:)
  • CaptainRumi #8
    előfordulhat, de hát az mégiscsak rajzfilm, ez meg egy mozifilm.
  • mukievil #7
    Már nem azért de a rajzfilmben az első részben is a Lizard van nem ? Bár az is lehet rosszul emlékszem!
  • Zaraki Kenpachi #6
    Rebbotban az első enemy a Lyzard?
    Kezdésnek nem rossz,

    CaptainRumi:
    A Venomot is felkellet volna építeni több részen keresztűl a versengés Brockal, ehelyett 10 perc alatt lerendezték.
    De ha csak Lyzard lesz az enemy a filmben akkor elvben rendesen megtudják csinálni a felvezetést.
  • Waterhorse #5
    Az eredeti történet szerint Batman-t nagy mértékben befolyásolta Batman-né válásában a szülei meggyilkolása. Pókembert Ben bácsi halála befolyásolja, de azt már a mozinézők is ismerik. A szülei autóbalesetben halnak meg kiskorában, legalábbis ezt mondják neki. később felnőttként mégis megjelennek a szülei, meg egy nagy titok. Talán egy ilyen történetet akarnak köré írni ezért kell a gyerek Peter a sztoriba.
  • CaptainRumi #4
    Egyébként nem találom jó ötletnek Lizard-ot... Connors karakterét több részen át kellene felépíteni, ahogy az előző trilógiában tették (bár ott sem szenteltek neki nagy odafigyelést), ugyanígy kellene/ kellett volna Osborn/green goblin-t is... Remélem Connors csak a végén alakul át gyíkká...jelezve, hogy ki lesz a következő rész gonosza.
  • Jagdgeschwader #3
    Lehet, hogy a Mini Marvels-t veszik alapul?
  • CaptainRumi #2
    Batman begins-nél bejött...hátha itt is.
  • xido #1
    4-6 éves alteregó???..minek?..max bemutatni,mi lett a szüleivel,hogy került a nagynénjéhez...de ott szó nincs Pókemberkedésről,azzal mit akarnának eladni??