15
-
Jagdgeschwader #15 Akarod mondani Vészmanó vagy Vérontó...
-
winnie #14 "Nem is lenne baj , hogy 3D-ben adják , csak ne kamu 3D-ben..."
nyártól szinte az összes készülő 3D nem kami.
" Az egyetlen igazi/jó 3D-s film amit láttam az Véres Valentin volt ... Az Avatar-tól kezdve minden film csak kamu 3D-vel készül..."
persze. az összes. miért nem nézel utána, mielőtt ilyet leírsz? -
#13 zzz -
toarpad #12 Nem is lenne baj , hogy 3D-ben adják , csak ne kamu 3D-ben... Az egyetlen igazi/jó 3D-s film amit láttam az Véres Valentin volt ... Az Avatar-tól kezdve minden film csak kamu 3D-vel készül... -
winnie #11 bezzeg a te idődben még számítógépek sem voltak, meg tüctüczene, mi? anyám, és pont ilyen komment egy informatikai fórumon.
mintha kényszerítenének. nézd meg 2D-ben. vagy várd meg a dvd-t és nézd meg fekete-fehérben. -
endrev #10 Mi a bajod Freddycom, nem sikerült megszerezni az Avatart 2D-ben? ;) -
lich #9 Van egy jó forgatókönyv. Titkos háborúk. Na azt megnézném. -
#8 De bazmeg h mindent 3D-ben tolnak az arcunkba, röhej. -
billbester #7 vagy lidérc vagy mysterio vagy mészárszék lesz figyeljétek meg ha a Gyíkot enm cserélik le talán még ő :D -
bcrics #6 jaja,,vagy Vérontó vagy Keselyű -
Yutani #5 Az jó lenne, mert akkor át lehetne venni a régi szkriptet egy az egyben, és tudnánk, mire lehet számítani! -
sandor8206 #4 remélem zöld manó lesz, a 2. részre octopust szeretném, a 3.-ban meg lehetne dupla ellenfél, talán a homokember és venom -
K Ace #3 Mintha kissé kancsal lenne :D -
Interfan #2 Carnage? -
#1 Ez jobbszem Paul!! Amúgy azt hittem a karakter van meg. A címből ezt vettem le.