Megvan, ki lesz a főgonosz a Pókember 4-ben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akarod mondani Vészmanó vagy Vérontó...
"Nem is lenne baj , hogy 3D-ben adják , csak ne kamu 3D-ben..."

nyártól szinte az összes készülõ 3D nem kami.

" Az egyetlen igazi/jó 3D-s film amit láttam az Véres Valentin volt ... Az Avatar-tól kezdve minden film csak kamu 3D-vel készül..."

persze. az összes. miért nem nézel utána, mielõtt ilyet leírsz?
gromgotth
zzz
Nem is lenne baj , hogy 3D-ben adják , csak ne kamu 3D-ben... Az egyetlen igazi/jó 3D-s film amit láttam az Véres Valentin volt ... Az Avatar-tól kezdve minden film csak kamu 3D-vel készül...

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

bezzeg a te idõdben még számítógépek sem voltak, meg tüctüczene, mi? anyám, és pont ilyen komment egy informatikai fórumon.

mintha kényszerítenének. nézd meg 2D-ben. vagy várd meg a dvd-t és nézd meg fekete-fehérben.
Mi a bajod Freddycom, nem sikerült megszerezni az Avatart 2D-ben? 😉
Van egy jó forgatókönyv. Titkos háborúk. Na azt megnézném.
Freddycom
De bazmeg h mindent 3D-ben tolnak az arcunkba, röhej.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

vagy lidérc vagy mysterio vagy mészárszék lesz figyeljétek meg ha a Gyíkot enm cserélik le talán még õ 😄
jaja,,vagy Vérontó vagy Keselyû

Az jó lenne, mert akkor át lehetne venni a régi szkriptet egy az egyben, és tudnánk, mire lehet számítani! <#zavart2>

Nothing to say

remélem zöld manó lesz, a 2. részre octopust szeretném, a 3.-ban meg lehetne dupla ellenfél, talán a homokember és venom
Mintha kissé kancsal lenne 😄

Ati

Carnage?
Waterhorse
Ez jobbszem Paul!! <#taps> Amúgy azt hittem a karakter van meg. A címbõl ezt vettem le. <#confused>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?