17
  • winnie
    "Nem értem ezt a világot, "

mit nem értesz? ember! még te sem kezded el a sorozatokat. akkor miért várod el, hogy mások elkezdjék és nézettséget generáljanak?

"csak agyatlan nyomozós és orvosos filmekre van kereslet."

huhh, tényleg nem nézel sorozatokat, mert fogalmad sincs róluk:) azért bukott meg tavaly 5-ből 5 orvosos és 9-ből 8 krimi? elárulom. jó sorozatokra van kereslet, melyek valamennyire kommerszek.
  • fozerl
    Én még nem láttam a sorozatot, mert már nem kezdek bele semmibe amióta az évad felétől kilövik őket. Nem értem ezt a világot, csak agyatlan nyomozós és orvosos filmekre van kereslet. Gratulálok!!! CSI 47000 rész stb.
  • Faby
    A csomagtartót belülről nem is olyan nehéz kinyitni a mai modern autókon. Általában, mivel a központi zár vezérli, és ha kívül nincs kulcslyuk, akkor belül, a kárpit alatt van egy nyitó mechanizmus, amivel lemerült akkuval, rossz központi zárral is ki lehet nyitni a csomagtartót belülről. Mondjuk nem azért, hogy mindenféle csókák kijussanak, hanem a biztonság kedvéért akkor is nyitható legyen, ha a zár egyébként nem működik.

A továbbiak viszont nettó baromság, azzal egyetértek.
  • IMYke2.0.0.0
    Megnyugodtam - nem vagyok egyedül.
  • endrev
    "Amúgy az mindig várható, hogy csökken a nézettség az első rész után. Gondolom sokan úgy vannak vele, hogy megnézik -mert azért eléggé hypeolva volt- az első részt, ami robban, aztán rájönnek a 2.3. rész után, hogy belassul a pörgés, mégiscsak egy sorozat, ahol ki kell fejteni a dolgokat."

Hát ez viszont nem törvényszerű. A Stargate SG1 és az SGA is nem belassult, hanem felpörgött, gyakorlatilag folyamatosan, pedig a maga keretében és idejében az eleje is robbant. Szóval hülye az a készítő, aki belassítja a sorozatát, nem pedig egyre csak felpörgeti... :)
  • endrev
    Még mindig nem jöttek rá a készítők, hogy műbalhéval nem lehet sikert aratni, és hogy a nézők azonnal vágják, ha át akarják palánkírozni őket... "Esemény, amit nem fednek fel..." :DDD
  • Ash2000
    Nálam már az első résznél cancel volt...
  • Lantee
    Ez még hagyján! DE! SPOILER SPOILER

Kiscsávó lazán kinyitja a csomagtartót BELÜLRŐL, aztán csak úgy lazán besétál az FBI szervertermébe, rácsatlakozik a hálózatra, és használja az Intranetet. Hagyjadjocó!!! Én ekkor döntöttem el, hogy keresek másik sorozatot.
  • Kelta
    SZIA WINNIE

spoiler:
    mikor kitör a lövöldözés a fbi irodában...egyiket leszedi a csaj, a másikat lenyomja poroltóval a skac...és utánaaaaa?? naaa?, nem megbilincselik, neem..nem hivnak mentöt a többi sebesült kollegának, nem hivnak erösitést, központot, ügyészséget, rendört.neeem, minek az??:)...csak ugy otthagyjuk heverészni a csókát a földön..else vesszük e fegyverét...és elszaladunk?? minek??? hová????? és persze ha fejbenyomnak egy bazi poroltóval kb 10 másodperc után felpattansz, és szaladsz simán, és pontosan lödözöl...naná:)
    a csaj képzett ügynök és nyomozó, és nem ma kezdte, hogyhogy nem az elsö hogy mentőt hiv? megnézi a kollegákat, megbilincseli a csókát??? biztosítja a helyszint??? aki ismeri amcsit az tudja mekkora hiszti van ha egy mezei zsarut lelőnek..hajtóvadászat van...nemhogy szitává lőnek egy ügynökséget és kb 5-6 ügynököt....röhejes.
    ekkora baromságot rég láttam...
  • Yutani
    Nekem tetszik ez a sorozat. Remélem, hogy nem állítják le.
  • Chris05
    Az előző kommentben természetesen sorozatokat akartam írni. Néha összeszavakat a keverem.

Gondolom a "rendőrségen" lövöldözős jelenetre gondol például (pontosabban arra, hogy utána mit kezdtek a leütött bácsival), de lehet, hogy tévedek. Nálam kicsit kiverte az a biztosítékot.
  • Chris05
    Nekem nagyon tetszik. Szeretem az ilyen jellegű hozzászólásokat.
  • winnie
    mondd.
  • Kelta
    Miután a 3. részben egy akkora ordas f@szság van benne, hogy nem csodálom. Azt hittem nem jól látom, mondom WTF?????
    ..megint idiótának tekintik a nézőket....részemröl...cancel....kár érte
  • bippo
    Én is ebben bízom. Flashforward is baromi jó volt, és a sok viszontagág ellenére élvezhető volt.

Amúgy az mindig várható, hogy csökken a nézettség az első rész után. Gondolom sokan úgy vannak vele, hogy megnézik -mert azért eléggé hypeolva volt- az első részt, ami robban, aztán rájönnek a 2.3. rész után, hogy belassul a pörgés, mégiscsak egy sorozat, ahol ki kell fejteni a dolgokat.
  • winnie
    szerintem elég kicsi az esély rá, hogy ne kapja meg a 22 részt és addig sok minden történhet. az a mázli, hogy az nbc-n megy, aminek bőven vannak kevésbé nézett sorozatai.
  • Sundance
    Ki fogok borulni, ha kasza lesz, nekem nagyon bejön, nem tudom miért.... Pedig tényleg sok benne a hiba, meg a marhaság......
    De szórakoztat minden perce, tetszik.....
    :(