Lecserélik a Spartacus főszereplőjét

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

naja, de sztem meg 1 évad alatt is bõven hozzánõtt a szerep annyira, hogy mást nem nagyon tudnék elképzelni a helyében. ez egy mellékszerepnél okés, de fõszerepnél? hát nemtom.

nagyjan
Nehéz lesz úgy megnézni a 2. évadot, hogy nem õ lesz a fõszereplõ, szerintem hitelesen játszotta a szerepét. Nagyon sajnálom, bár megértem a csatorna döntését is, mivel a betegsége igen komoly, nem túl magasak a túlélési esélyek

Hornymut
Teljesen egyetértek! Jobbulást Andy-nek és mindeninek, aki ezzel a szörnyû betegséggel harcol!

A sorozatban meg bízok, reméljük jó helyettest találnak

\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"

koschwarz
szegény srác, végre elindult a sztárrá válás útján, erre ez történik vele.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

cylonflatus
Nem fog? Te vagy az orvosa? Mert akkor monnyá le!<#levele>

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Ha jól választanak hozzá színészt, õt is ugyanúgy meg fogják szeretni a nézõk, mint Andy-t. Nem a csere tényén fog múlni a siker.
Nagyon elszomorít, fiatal ember, velem egyidõs... Szurkoljunk Andy-nek, hogy felépüljön!

És szurkoljunk minden rákos embernek, hogy legyõzzék a betegséget!

Nothing to say

Nem tudom hogy nélküle is olyan sikeres lesz a sorozat
Ez szar.
Felesleges megvárni mert szinte biztos hogy nem fog felépülni, ha már agresszív kezelés kell neki, pedig jó szinész volt

Inkább én is vártam volna, és addig meg készíthettek volna még egy elõzménysorozatot...<#rinya>
Egy fõszereplõ lecserélése nem igazán a legjobb döntés, de ugye a kényszer súlyos döntéshozatalra késztet, ami vagy jól sül el, vagy rosszul...Reméljük jól...
Ennek En nem orulok...
Inkabb vartak volna meg mig felepul...
Kivartam volna.