Szekeres Viktor

A kritikusok nyírták ki a Szex és New York-ot

Chris Noth, a Szex és New York férfi főszereplője szerint a népszerű franchise-nak azért nem készülhet újabb része, mert a kritikusok mintha összefogtak volna a sikeres tévésorozat adaptációja ellen.

A Szex és New York (Sex and The City) férfi főszereplője, Chris Noth szerint a sikeres franchise, mint mozifilm, halott, mivel a kritikusok kinyírták azt: "Vége van, a sorozatnak vége, a sajtó ölte meg." - mondta a Mr. Biget alakító színész a Telegraph-nak. Noth szerint olyan érzése volt, mintha az összes kritikus összefogott volna azzal a felkiáltással, hogy a franchise-nak halnia kell. Ebben az erősítette meg, hogy a legtöbb kritika ugyanazt tartalmazta, mintha a kritikusok nem is látták volna a filmet.

Racionálisan nézve valóban nincs több szufla a Szex és NY-filmekben, hiszen míg az első rész 2008-ban hatalmas siker volt (Amerikában 152 millió dollár bevétel, nemzetközileg pedig 262 millió), addig a folytatás csúfosan leszerepelt. Az idén májusban bemutatott második rész ugyanis a 65-ről 100 milliósra duzzadt költségvetés ellenére sem teljesített jó: hazájában csak 95 millió dollárra volt jó, de a nemzetközileg összeszedett 193 millió dollár is elmaradt az előzetes várakozásoktól.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gromgotth #12
    ez valami pornófilm?
  • z99999 #11
    összvissz 6 évad volt :D
  • boomsly #10
    A "franchise" abba halt bele, hogy a nők többsége is beleunt a már kiöregedő könnyűvérű nagymamákba.
    Amúgy meg az Ördög Pradat visel-ben sincs annyi bárgyú, bújtatott luxus reklám, mint a Sex és NY. moziváltozatában.
  • bladesoft #9
    Ebböl jó film lenne: Kritikusok vs New York
    Azután a második rész: Kritikusok vs Godzilla
  • AZTA #8
    50 felett már hova szüljenek :D:D:D
  • maxy182 #7
    Soha nem néztem, de mivel tudom miről szól, sztem úgy kellett volna befejezni a sorozatot, hogy mind a négy picsa férjhez megy és szül 3 gyereket...
  • nessboth #6
    Látjátok, mondtam én, hogy a kritikusok csak jót akarnak!
    Mellékesen egy undorító sznob giccsorgia az egész, csak meg kell nézni a sex és new york parfümöt arról minden színvonal tükröződik.
  • Etinger #5
    Hahahahahaha....... :):)
  • Atkamon #4
    Mág jó, hogy összefogtak... Az első rész is szar volt, csak azt még sokan megnézték, mert jót vártak... A 2-re már én sem mentem el... Az első 5 évad az, ami az igazi Szex és New York, utána elkezdett teljesen más irányba menni a sorozat is, a filmek meg még jobban azt az irányt vették fel. Szóval jobb is, hogy vége lesz.
  • bippo #3
    Köze nem volt ahhoz, hogy a film szar. Fránya kritikusok.