Szekeres Viktor

Nagy siker a cápapolipos film

Amerikában 2,5 millióan nézték meg a cápapolipos Sharktopus-t, mely így nem döntötte meg A szörny 3 idei rekordját, azonban még így is szeptemberi nézőcsúcsot döntött a Syfy csatornán.

Ahogy várható volt, az amerikai Syfy csatorna szombati szuperfilmje, a cápapolipról szóló Sharktopus nagy sikernek bizonyult, összesen két és millióan nézték a premierjét. Ez pedig a hétvégi amerikai nézettségi adatokat figyelembe véve felülmúlta például a visszatérő Dexter című sorozat közönségének nagyságát is. Persze nem minden papsajt a Syfy számára sem, hiszen Declan O'Brien rendezése nem érdekelt annyi embert, mint a pár hete bemutatott Szörny 3, mely rekordot is döntött, de ettől függetlenül öt éve, Az ítéletidő urai (Path of Destruction) premierje óta nem teljesített ilyen jól saját gyártású tévéfilm a csatornán szeptemberben.


A Syfy két hét múlva új szombat esti szuperfilmmel jelentkezik, október 9-én a Monster Wolf kerül bemutatásra, melynek főszereplője Robert Picardo lesz. Az év hátralévő részében pedig a közönség még láthatja a Fossils-t, melyben három dinoszaurusz-lelet kel életre (főszerepben Raoul Trujillo), valamint a The Lost Future-t (főszerepben Sean Bean), melyben egy elszigetelt törzs küzd a túlélésért egy rejtélyes és halálos betegséget hordozó szörnyfalka által uralt területen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ADAMEX9 #13
    Asylium???
  • Kelta #12
    Winnie:)
    mindig megtalálsz:)..
    ez nem ízlés más film..ez alapból sz@r :)
  • Rotcsa #11
    Hát manapság a cápától már nem félnek a mozinézők.. a polipszerű lényektől sem. Sem a krokodiltól, sem a dinoszauruszoktól.

    Mire gondolhat ilyenkor a rendező??
    Majd akkor félnek a cápapoliptól, vagy a dino-krokodiltól vagy a krokodil-dínótól! :D
  • MarkBlade #10
    Már várom a folytatást: Cápapolip VS Polipcápa :D
  • bladesoft #9
    EPIC.
    föleg a bungeejumping jelenet. :D
  • winnie #8
    "Hulladék f@s filmekre egyre nagyobb az igény??"

    újszülöttnek tetszik lenni?:)

    nem néztél mostanság moziműsort? szerintem, ha beírod, hogy milyen filmeket láttál mostanában, akkor beírják neked, hogy hulladék f@sokat nézel. és akkor te leszel a "borzadmány"
  • Kelta #7
    Hulladék f@s filmekre egyre nagyobb az igény?? Ez borzadmány....
  • immovable #6
    atyaúristen
  • richard45 #5
    Először azt hittem ez is ilyen hülye Asylumos f*szság.
    Egyébként érdekes ennek a cápapolipnak vagy mi a szarnak az animációja is,teljesen az Asylum filmek minőségét idézi, biztos a film készitő is nagy fanok.
  • Rotcsa #4
    Hát ez egy vicc :D Milyen hülye hangokat ad már ki..:D
    Akkor már inkább az indiai robotos filmet nézem meg, mint ezt! :D