Szekeres Viktor

Nézőcsúcs a scifi csatornán

Hiába a Stargate és a Battlestar Galactica-sorozatok, idén még egy Syfy-produkció sem érte el a 3 milliós nézőszámot. Ez október óta először A szörny harmadik részének sikerült, de jövő hónapban érkezik a cápapolipos film is.

Tavaly október óta nem nézték annyian az amerikai scificsatornát, a Syfy-t, mint szombaton, amikor is bemutatásra került a hatalmas gyilkos krokodilról szóló A szörny harmadik epizódja, a Lake Placid 3. A 3 milliós nézettséget jegyző film sikerét valószínűleg az is elősegítette, hogy főszereplője az a Colin Ferguson volt, aki a Syfy egyik legerősebb sorozatában, az Eurekában is látható.


A szörny eredetileg mozis horror volt, 1999-ben mutatták be, s hasonló műfajt akart képviselni, mint a Piramha 3D. Azonban hiába volt a komikus felhang, az csak 31 millió dolláros amerikai bevételre volt elegendő. Azonban a franchise neve beégett a rajongók agyába, hiszen a 2007-es, ugyancsak a scificsatornára készített folytatás is 3,12 millió nézőt érdekelt, s ezzel a legsikeresebb filmje lett az adónak.

Tavaly októberben egyébként a Ghost Hunters epizódját nézték meg 3 milliónál is többen, a Lake Placid 3 pedig minden idők negyedik legnézettebb saját gyártású szombat esti filmje lett a csatornának. Az első ugyebár a Lake Placid 2, a második helyen 3,1 millió nézővel a Pterodactyl - Szárnyas gonosz, míg a harmadik helyet a Sárkányok birodalma foglalja el az örökranglistán 3,03 millió nézővel. ** **
**

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Magiszter #6
    A vége folytatást sejtett...
    "Lake Placid 4 - az iPodot hallgató krokik bosszúja a RIAA/Apple ellen." XD
  • DontKillMe #5
    Ennyire fosra miért pazarolják a pénzt..kérdezhetném, de inkább nem teszem. Látva a nézettségi mutatókat. Milyen emberek lehetnek azok, akiknél ez lista első?. Mega L.O.L. Baltaarcú texasi apuka beül este a baltaarcú fiával 65546578 rekesz sör mellett filmet nézni, miközben a fotelnak támasztják a shotit..:))))))))). Eközben a papagájnak a kalitkában ott mellettük nagyobb az I.Q.-ja.
  • silanor #4
    Kíváncsi lennék, hogy hanyadik helyen tanyázik az első sorozat...
  • Wittgen #3
    Unalmas estén megteszi szórakozásként :)
  • kalapos01 #2
    El vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy direkt gagyik. Csak olcsók és nem tehetslges emberek készítik. Attól, hogy pár ilyen film sikeres, még ott van a másik tízezer, amiről sosem hallunk.

    Amúgy meg ezek mindig is sikeresek voltak.
  • vg #1
    Nagyon menőek megint ezek a direkt gagyi horror filmek.