Szekeres Viktor

Itt a gigaköltségvetésű Robot előzetese

Indiában még sosem költöttek 32 millió dollárt, illetve az annak a mennyiségnek megfelelő rúpiát mozifilmre, de a Robot című scifi úgy tűnik, minden eddigi rekordot meg fog dönteni.

Bár itthon az indiai álomgyár, Bollywood még közel sem örvend akkora népszerűségnek, mint Hollywood, aki belekóstolt már az ottani filmek világába, rádöbbenhetett, hogy milyen zseniális alkotások készülnek az országban évről-évre. Persze mindez nem meglepő, hiszen Bollywoodban jóval több film készül évente, mint Hollywoodban, s ekkora merítésből óhatatlanul is akad pár remekmű.


A Robot (Endhiran), melynek előzetesét a mellékelt videón meg lehet tekinteni, azért érdemel feltétlen említést az indiai filmek közül, mert rekordköltségvetéssel bír, Indiában még sosem akadt olyan alkotás, amire 32 millió dollárt költöttek volna. A szuperlátványos scifi nem elégedett meg a vizuális élmény maximalizálásával, hiszen a zenéjét az Oscar-díjas A.R. Rahman írta, a főszerepet Rajnikanth alakítja, a rendező pedig Shankar volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Doktor Kotász #32
    "Jah, sajnos nekem is azzal van bajom, hogy tánccal és énekkel vannak tele a filmjeik. De ez a kultúrájuk része. Volt 1-2 olyan film, amiben nem zavartak az ilyen jelenetek és még a nóták is jók voltak."

    Egyszer a TV2-őn ment egy modern Rómeó és Julia sztorijuk, ahol muszlim-hindu ellentét volt, és a határvidéken lőtték egymást a kormányerők, meg a lázadók. Ott volt a szerelmes pár, természetesen ellentétes oldalon. Na, amikor a lövöldözés közben elkezdtek kornyikálni meg táncikálni a szemben álló felek, akkor csak pislogtam, hogy ez most mi. Komolyan azt hittem, hogy elaludtam, mert nem hittem el, hogy ilyen van. Mintha a Rambó elkezdene Fred Asteres számokat énekelni a Vietkonggal. :-D
  • NovaTerra #31
    Az, hogy az indiai filmekben, mindben táncolnak baromság. Az itt bemutatott egy populáris alkotás, amibe beleraktak mindent, ami növelheti a bevételt. Ugyanúgy, mint a transformersben, csak itt idióta poénok helyett, mellett tánc és éneklés van. Művészi értékkel bíró indiai filmekben elvétve van tánc illetve nem ennyire abszurd és erőltetett.
  • Laza #30
    Engem is érdekelnének ezek a címek, mert valahogy eggyel sem találkoztam ... pedig kíváncsi lennék melyek azok a filmek, amelyekre az adófizetők pénzét költik, és még tetszik is a népnek :)
  • lmisi #29
    Mókás polgárpukkasztós, hollywood savazó, bollywoody film, talán még CGI is van benne:(
  • bladesoft #28
    Igaz!
  • bladesoft #27
    Tipikus....
  • Tetsuo #26
    LOL Azt hittem vmi sci-fi..
  • lammaer #25
    Ez teljesen korrekt :) Nekem ég a táncika is bejön, jók ezek a csoportos indiai koreográfiák :)
  • csimmasz #24
    Ez az előzetes naggyon durva!
    Beteg egy film lehet!
    Azért megnézném kiváncsiságbúl,persze a táncikát eltekerném!
  • Zoliz #23
    Amúgy is megnézed, manapság úgyis már csak ilyen gagyi filmeket gyártanak.
    Megnézed oszt felejted. Az is valami ha már végig tudod nénzi :D