Szekeres Viktor

Teljes a Mission: Impossible 4 szereplőgárdája

Míg a legutóbbi James Bond-film Dániából igazolt gonosztevőt, addig az új Ethan Hunt-mozi Svédországból importál Michael Nyqvist személyében, akit szinte mindenki A tetovált lány főszereplőjeként ismer.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a svéd Michael Nyqvist lesz a Mission: Impossible negyedik részének egyik főgonosza. A színészt legutóbb itthon A tetovált lány című krimiben láthattuk, amelyben Mikael Blomkvistot, az oknyomozó újságírót alakította. Nyqvist aláírásával egyébként véglegesnek tűnik a 2011. december 16-án mozikba kerülő film szereplőgárdája.

Egyelőre azt lehet biztosra venni, hogy Brad Bird filmjének főszereplője Tom Cruise lesz, s mellette vissza fog térni Ving Rhames és Simon Pegg is. Az újoncok között pedig Jeremy Renner, Paula Patton és Vlagyimir Maskov lesz ott. Az MI4 történetéről egyelőre nem sokat lehet tudni, az írók előtt azonban nagy a kihívás, hiszen a jegypénztáraknál elég gyengén teljesítő harmadik rész után egy újabb bukás a franchise végét is jelentheti.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Major #3
    Brad Pitt lesz Cruise utódja a Mission Impossible-ben
    2006. szeptember 21. 14:23, Csütörtök - Forrás: MTI
    Brad Pitt veszi át hollywoodi sztártársától, Tom Cruise-tól a főszerepet a Mission Impossible című filmfolyam következő folytatásában - ezt az értesülést közölte a The Sun című brit bulvárlap csütörtöki számában.
  • Nasedo #2
    Nem, sosem volt úgy. Az eddigi részeket is ő támogatta.
  • Mister #1
    Nem úgy volt, hogy a szcientológiabuznyák nem lesz benne?