Egyre ütősebbek a Stargate Universe 2. évad előzetesei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Mikor tanulja már meg a magyar ember, hogy az UFO-k (Unidentified Flying Object) nem beszélnek?😄"

az ufó a köznyelvben már nagyon, nagyon régóta jelenti az idegent, a kis zöld emberkét. jó ideje elszakadt az eredeti jelentésétõl.
igazad van, ugyanakkor te is tudod, hogy kötözködsz 😊

tisztában vagyok vele, hogy az UFO kifejezés nem a kis szürke lényt takarja, hanem a tragacsot, amivel közlekedik...

"Ha már mindenképp idegen szót kell használni a földönkívüli helyett"

szerintem meg a legalkalmasabb szó épp az "idegen" 😊

Jajj ne már!
Mikor tanulja már meg a magyar ember, hogy az UFO-k (Unidentified Flying Object) nem beszélnek?😄 Ez felettébb érdekes szóhasználat egy sci-fi rajongótól...
Ha már mindenképp idegen szót kell használni a földönkívüli helyett, akkor már maradjunk az ET-nél...(extraterrestrial)
Egyébként valóban jó ez az elõzetes, de szerintem az 1.évadé is nagyon jó volt és egy csillagkapu rajongó biztos, hogy beleborzongott...
Nem, de Windows-os szervert futtattak, hogy meg lehetett fertõzni vírussal... <#alien2>
megmondom neked õszintén, hirtelen egyet sem tudok felhozni, csak azért írtam azt, mert biztos vagyok benne, hogy aki nálam jártasabb a sci-fi területén, biztos tudna olyan filmet mondani, ami kivétel.

most csak a hasamra csapok, Day of Independence-ben beszéltek a juefók angolul?

Mi az a kevés kivétel?
ebben tök igazad van, ez gáz, de ezt általában minden más sci-fiben is beszopják. egyszerûen nem tudnak mit kitalálni (a kevés kivételtõl eltekintve), és a zufók mindig angolul beszélnek...szomorú.

Amúgy annyiból is reálisabb ez a sorozat az elõzõ kettõhöz képest hogy itt az a kevés idegen nem angolul beszélt(attól az egy szótól eltekintve). Mert az még talán hihetõ lenne hogy a goauldok amikor elvitték az embereket a földrõl akk terjedt el, de õk még azelõtt elhagytak minket mielõtt kialakult az angol+ több ezer év alatt sokat kellett volna változnia, de ami még szokatlanabb az hogy a pegazus és az ori galaxisban is angolul beszélnek amikrõl a goauldok nem is tudtak. Én csak ezen az egy dolgon akadtam fel a két sorozatban.
Minden filmnek van egy "világa" amiben megvannak a szabályok, hogy mi fér még bele és mi nem. Az alapötlethez képest, hogy emberekrõl szól az a reális ilyen helyetben, hogy félnek, óvatosak, eltérõ személyiségek eltérõen reagálnak, nem bíznak egymásban stb... ehhez képest az Atlantis pl. túl "tökéletes" volt. Én így értettem.
attól, hogy talán nem a legmegfelelõbb szavakat használta, még teljesen világos szerintem, hogy mire gondolt. a te nem érted, az a te problémád.

hogy unalmas lenne? neked talán, de gondolom azért jön a 2. évad is, mert olyan húde unalmas (manapság annyi, de annyi sorozatot kasználnak el a pilot, vagy 2-3 rész, netán 1 évad után, hogy amelyik megéri a másodikat, az szerintem nagyon rossz már nem lehet)...

reálisabb? ez egy akció-sci-fi kaland sorozat, úrhajó, idegenek, stb, hogy lehetne reális vagy reálisabb valamitõl? Régi SG is "mesék" meg ez is, csak ez unalmas is.
Ez jobb mint a realisztikus betmen filmek szóhasználat :-)
<#eljen>

nem kell felni, majd ha aktualis lesz a 2. evad, ujra beindul a fikazas is!

"ez nem is SG, fúj"

"ez kurva unalmas, fúj"

"szarok a szereplõk, fúj"

...

Szerintem meg nagyon jó volt az elsõ évad is, csak hozzá vannak szokva az SG fanok a nem túl reális, szuperhõsös részekhez, ahol 4-en rommá lõnek mindenkit. Ez sokkal reálisabb és a helyzetet ismerve a hangulat is megfelelõ, az idegen fajokkal meg egyre izgalmasabb is lesz. Én nagyon várom a kezdést!
Lesz az is amit te írál de lesz egy idõutazásos rész is ahol egy igazi Destinyvel találkoznak.
SPOILER!!!

Nem Destiny, csak Destiny osztályú - az egyik kapuépítõ hajó lesz az, ami a Destiny elõtt járt, és a kapuk telepítésével foglalkozott.
Az évadközepi dupla résznél már komoly ûrcsata (és földi-) is várható; és lesz egy Antlantis-os keresztrész (fel fog bukkanni Woolsey és Dr. McKay) is.
(Mindezek olvashatóak a csillagkapu.hu oldalon.)
Én már várom. Mer azér elég nehéz elképzelni hogy Youngék kivágják magukat abból a helyzetbõl
Hát nem tudom, ennyi akciójelenetet, egy elég lapos filmbõl is össze szoktak vágni. Ez meg egy egész évadra van.
Nahát,nahát,nahát..... Egyre jobban kezd izgatni kezdtem libabõrözni, végre beindul a sorozat?! Hát nagyon remélem mert ezek a Stargate Sorozatok a kedvenceim és én az elején többet vártam ettõl a sorozattól de ha így folytatják akkor minden ok lesz. 2 destiny hajó új idegenek......... de várom... :-)
Ez még mindig szar, még jó hogy már az utolsó két részt sem néztem meg. Az elõzetes után sem érdekel. Szóljatok, ha kinyírták az egész stábot és tiszta lappal kezdenek. 😄