Szekeres Viktor

Lehet, hogy mégsem készül el az 500 millió dolláros film

Keanu Reeves elmondása alapján jelen állás szerint nem lesz Cowboy Bebop-mozifilm, mivel a forgatókönyvírók által benyújtott szkript túl drága a gyártást tervező stúdiónak, mely nem akar 500 millió dollárt áldozni a projektre.

Keanu Reeves a Collidernek adott nyilatkozatában beszámolt filmterveiről, s elmondta többek között azt is, hogy jelen állás szerint nem fog megvalósulni az élőszereplős Cowboy Bebop-mozifilm terve. Az ok: az anime korrekt adaptációja akkora költségvetést igényelt volna, amelyet egy stúdió sem engedhetett meg magának. "Már jó ideje nem hallottam róla semmit", mondta Reeves, "Az írók leadták forgatókönyvüket a stúdiónak, akik nagyon drágának találták. Nem tudom, hogy el fogják-e készíteni, de vagy félmilliárd dollárba kerülne a szkript leforgatása. Szóval fogalmam sincs, hogy mi lesz a tervből."

A színész azért megnyugtatta rajongóit, hogy nemsokára ismét láthatják őt a vásznon, hiszen nemsokára kezdődik a 47 Ronin című szamurájeposz forgatása Carl Rinsch rendezésében. Valamint a Mark L. Mann-féle független drámában, a Generation Um...-ben is játszani fog, mely film három ember életének 24 óráját mutatja be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #17
    Az sem jön ki. A B-2 eladási ára 800 guriga, a fejlesztéssel együtt 2,2 milliárd...A 20th Century Fox vehet egyet az Avatar-ból.
  • opeca #16
    Hát reális lehet az 500 millió azért a Cowboy Bebopnak elég változatos környezete, meg karakterei vannak.

    Ha nem gagyiba akarják megcsinálni, elmehet ennyi pénz, az mondjuk más kérdés, hogy miért nem merik bevállalni, azért alapmű, és elég széles tömegeket vonzana...
  • Raziel Anarki #15
    lett volna cowboy bebop film? és nem lesz? :sadface:
  • vg #14
    Nagy mókamester ez a Keanu Reeves...
  • ddt500 #13
    Köszi. Szerencsére ennél kicsit több adatom van nyomtatott formában.
  • ddt500 #12
    Igen de ő 1/5-öd b52 írt. Gondolom a B2-es bombázóra gondolt.
  • Bren X #11
    http://en.wikipedia.org/wiki/Boeing_B-52_Stratofortress
  • Ender Wiggin #10
    Gyártani nem gyártják, de a H változat még mindig repül, és sok upgradet kapott. Cirka 25 millióba van a pimp up darabonként. Az egész, tokkal vonóval meg vagy 80....
  • Reg5 #9
    De csak a rendező neve miatt.
  • sandor8206 #8
    amúgy reeves lehet csak hasra ütött és mondott egy összeget