Szekeres Viktor

Egyre valószínűbb az új Dallas sorozat

Eddig csak forgatókönyv formájában létezett az új Dallas sorozat terve, nemsokára azonban leforgatják a szkriptből a pilotot, hiszen a TNT csatorna úgy döntött, hogy ad egy esélyt a klasszikus szappanopera feldolgozásának.

A Turner-birodalomba tartozó TNT és TBS csatorna összesen 4 pilot leforgatására adott megbízást a napokban. Ezek szerint sorozat készülhet Dean Devlin (Lépéselőnyben) Marco Schnabel (a Titkok könyvtára-sorozat) közös projektjéből, a komikus nyomozós Brain Trustból; Kenneth Biller és Mike Sussman tervéből, az ugyancsak krimi Peceptionből, valamint Allan Loeb (Tőzsdecápák 2, Sejtcserés támadás) The Rabbit Factory című forgatókönyvéből, melyben ugyancsak a rendőrségi munka kerül előtérbe.

Azonban mindezen projekteket elhomályosítja az, hogy talán már jövőre képernyőre kerülhet az új Dallas, melyet a Cukorbáró készítője, Cynthia Cidre fog jegyezni íróként. Az új sorozat természetesen nem feldolgozása, hanem inkább újragondolása, modernizálása lesz a 30 éve megalkotott alaphelyzetnek, hiszen ezúttal Bobby és Jockey leszármazottjai körül fog forogni az intrikákkal teleszőtt történet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • barcames #1
    gondolom milyen lesz:S jaj 10 rész után vége mert nézhetetlen...