Szekeres Viktor

Itt a Lökd a ritmust! 2 előzetese

Hiába volt majdnem akkora siker a Lökd a ritmust! Amerikában, mint a Step Up, a folytatása csak DVD-n jelenik meg. S úgy néz ki, hogy viszonylag hamar elér Magyarországra is. A filmeket a mindkettőben szereplő DJ köti össze.

Tavaly már hírt adtunk róla, és nemsokára Magyarországon is megjelenik a Lökd a ritmust!, azaz a Stomp The Yard második része, a Stomp the Yard 2: Homecoming. Azonban a film a Step Up-sorozat sikere ellenére is csak DVD-n jön ki itthon és külföldön (Amerikában szeptember 21-én), s ez főleg azért számít meglepetésnek, mert az első rész hazájában 61, a világ többi részén pedig további 14 millió dollár bevételt szerzett.


A második Lökd a ritmust! a jelenleg inkább tévésorozatok epizódjait készítő Rob Hardy rendezte, aki a Sorsrontó hármast (Trois), valamint annak második részét, a Pandora szelencéjét is létrehozta. A főszerepben Collins Pennie-t, Keith Davidet, Columbus Shortot (vagyis DJ-t az első részből), valamint Stephen "Twitch" Boss-t láthatjuk - utóbbi egyébként a Step Up 3D-ben is feltűnt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)