Stallone már a The Expendables rendezői változatát készíti

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Ez egy B kategóriás akciófilm összehordott akciósztárokkal ... a története és a cselekménye maga a borzalom.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Másik hasonló hír fórumában valaki korrektül leírta, hogy ez a film nem akar több lenni, mint méltó emlék a 80-as(90-es) évek B kat. akciófilmjeinek, és visszahozni azt a hangulatot. És ez tökéletesen sikerül is neki. Szerintem jó volt.
Running
Akkor neked már csak a emós tinivámpírok maradnak, nekem meg jók lesznek a 60+ -os öregfiúk. 😊

Kb. azt kaptam amit vártam, gagyi.
Iszonyatosan erõltetett dialógusok és nagypapák hõs szerepben, amit még el is hisznek magukról, hogy náluk nincs jobb még 60+ felett sem.
A történet meg iszonyat suck.
Eric Roberts és Gary Daniels elõre is vetítette nekem ,hogy tartalmilag erõsen b kat. felé konvergáló filmre számíthatok.
láttam és csalódtam. nem mondom, hogy egy rossz film volt, de messze alúlmúlta azokat a várakozásokat, amiket a trailer alapján ébresztett. nem maradt meg egy emlékezetes, ízig-vérig tesztoszteron-pumpáló, mindenkit szétoltva beszólós filmnek, hanem olyan 'egynek elment' jellege volt
Ti mi az istenrõl beszéltek? Kopizom.

The.Expendables.2010.720p.R5.XviD.AC3-ViSiON
Audio Output..: AC3 2.0

Ez R5-ös és a hang sztereó. Bár lehet, hogy a monóból lett felhúzva sztereóra, de szerintem bõven nézhetõ volt minõségben. Bár helyenként, nem volt teljesen tiszta a hang, de szerintem nem olyan észrevehetõ, ha az ember nem fókuszál rá.
Nincsen R5 verzió, dvdscreener van. Nem ugyanaz a kettõ.
Nem kell 8 csatornás hang, nem is tudnék vele mit kezdeni, mert a házimozim nem tudna vele mit kezdeni. 1080p jó lenne, de olyanom sincs. Viszont amim van, az nagyon jó minõségû és nem mono.
Ez így azért nem mindig pontos, de nagy vonalakban ezúttal is igaz.
hanem gondolom a 8 csatornás 1080p,ami meg tegnap került ki..de orosz oldalon sok minden lutri tud lenni..én kifogtam a mono lutrit😄
Mono hanggal? Az én verzióm nem mono! 😊 Még csak nem is stereo 😊
Egyáltalán láttad a filmet?
ráfér a javítás, elég gyatra lett...
A stúdióét! Mert õk döntenek mi kerülhet bele a moziváltozatba és mi nem. A dvd-n már szabad kezet fog kapni.
tommygear
király <#eljen>
állítólag 15 perccel lesz hosszabb valahol azt olvastam
Tetsuo
Eddig kinek a valtozatat keszitette?!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Azt már nem kell várnod,ez a screener messze jó minõség így 2-3 héttel az amcsi mozipremier után😊
Tegnap láttam R5-ös 720p verzitó,de annak meg mono a hangja😊
Moziban október,ha addig kibírod.😊
állítólag nagyon jó lett. én még várok egy jó minõget, vagy majd megnézem moziban.
Na ezt korrektségnek nevezem..mire itthon kijönne az alapfilm dvd-n,addigra ki fog derülni,mennyivel lesz hosszabb a rendezõi és hogy megéri-e rá várni..ha nem cickafark +7 perc lesz,akkor már megéri😊