19
  • Laza
    Ez egy B kategóriás akciófilm összehordott akciósztárokkal ... a története és a cselekménye maga a borzalom.
  • bippo
    Másik hasonló hír fórumában valaki korrektül leírta, hogy ez a film nem akar több lenni, mint méltó emlék a 80-as(90-es) évek B kat. akciófilmjeinek, és visszahozni azt a hangulatot. És ez tökéletesen sikerül is neki. Szerintem jó volt.
  • Running
    Akkor neked már csak a emós tinivámpírok maradnak, nekem meg jók lesznek a 60+ -os öregfiúk. :)
  • Seth74
    Kb. azt kaptam amit vártam, gagyi.
    Iszonyatosan erőltetett dialógusok és nagypapák hős szerepben, amit még el is hisznek magukról, hogy náluk nincs jobb még 60+ felett sem.
    A történet meg iszonyat suck.
    Eric Roberts és Gary Daniels előre is vetítette nekem ,hogy tartalmilag erősen b kat. felé konvergáló filmre számíthatok.
  • SBKMoses
    láttam és csalódtam. nem mondom, hogy egy rossz film volt, de messze alúlmúlta azokat a várakozásokat, amiket a trailer alapján ébresztett. nem maradt meg egy emlékezetes, ízig-vérig tesztoszteron-pumpáló, mindenkit szétoltva beszólós filmnek, hanem olyan 'egynek elment' jellege volt
  • URH
    Ti mi az istenről beszéltek? Kopizom.

The.Expendables.2010.720p.R5.XviD.AC3-ViSiON
    Audio Output..: AC3 2.0

Ez R5-ös és a hang sztereó. Bár lehet, hogy a monóból lett felhúzva sztereóra, de szerintem bőven nézhető volt minőségben. Bár helyenként, nem volt teljesen tiszta a hang, de szerintem nem olyan észrevehető, ha az ember nem fókuszál rá.
  • vg
    Nincsen R5 verzió, dvdscreener van. Nem ugyanaz a kettő.
  • willcox
    Nem kell 8 csatornás hang, nem is tudnék vele mit kezdeni, mert a házimozim nem tudna vele mit kezdeni. 1080p jó lenne, de olyanom sincs. Viszont amim van, az nagyon jó minőségű és nem mono.
  • Silenzio
    Ez így azért nem mindig pontos, de nagy vonalakban ezúttal is igaz.
  • xido
    hanem gondolom a 8 csatornás 1080p,ami meg tegnap került ki..de orosz oldalon sok minden lutri tud lenni..én kifogtam a mono lutrit:D
  • willcox
    Mono hanggal? Az én verzióm nem mono! :) Még csak nem is stereo :)
  • willcox
    Egyáltalán láttad a filmet?
  • SBKMoses
    ráfér a javítás, elég gyatra lett...
  • scagnetti
    A stúdióét! Mert ők döntenek mi kerülhet bele a moziváltozatba és mi nem. A dvd-n már szabad kezet fog kapni.
  • tommygear
    király
    állítólag 15 perccel lesz hosszabb valahol azt olvastam
  • Tetsuo
    Eddig kinek a valtozatat keszitette?!
  • xido
    Azt már nem kell várnod,ez a screener messze jó minőség így 2-3 héttel az amcsi mozipremier után:)
    Tegnap láttam R5-ös 720p verzitó,de annak meg mono a hangja:)
    Moziban október,ha addig kibírod.:)
  • Stonee
    állítólag nagyon jó lett. én még várok egy jó minőget, vagy majd megnézem moziban.
  • xido
    Na ezt korrektségnek nevezem..mire itthon kijönne az alapfilm dvd-n,addigra ki fog derülni,mennyivel lesz hosszabb a rendezői és hogy megéri-e rá várni..ha nem cickafark +7 perc lesz,akkor már megéri:)