Szekeres Viktor

Egyre nagyobb bajban az Apádra ütök 3?

Egyes jeleneteket újra forgatnak az Utódomra ütök című filmbe, sőt, még Dustin Hoffmant is meggyőzték, hogy vegyen részt a produkcióban. Az újraforgatást továbbra is Paul Weitz rendező fogja vezetni, akit majdnem leváltottak.

Úgy tűnik, hogy hiába az Apádra ütök és a Vejedre ütök sikere (előbbi 330, utóbbi 516 millió dollárt hozott világszerte), az Utódomra ütök (Little Fockers) című harmadik részt nagyon félti a gyártó Universal stúdió. Bár valószínűleg a film minőségétől függetlenül nézők tömegeit fogja jegyvásárlásra késztetni, de az 55 és a 80 millió dollárba kerülő epizódok után a mostani 100 milliós rész minősége mégis aggasztja az első két epizódot rendező Jay Roach producert.


A Universal és Roach a decemberi premierre készülve szeptemberben több jelenet teljes újraforgatását rendelte el, s úgy tűnik, hogy akkorák a gondok, hogy még Dustin Hoffman-t is sikerült meggyőzni arról, hogy vállalja a szereplést. (Mint ismeretes Hoffman anyagi és kreatív okok miatt intett be a harmadik rész készítőinek.) Az újraforgatások kedvéért a forgatókönyv írói 4 plusz jelenetet írnak bele a filmet, melyekben szerepelhet a veterán színész.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #4
    Ennél még a Fiadra ütök is jobb lenne.
  • Zolthen #3
    Elég idióta cím
  • Wolfman017 #2
    Utódodra ütök? Még le sincs forgatva de a magyarok már adtak neki címet, vagy ezt a kedves cikkíró adta neki?
  • pokolfiu #1
    kizárt hogy ne lenne sikeres...