Szekeres Viktor

Érdekesek lesznek Jim Carrey következő filmjei

Jim Carrey 2005 óta nem sok értékelhető filmet produkált, de úgy tűnik, hogy az önkéntes száműzetésének nemsokára vége fog szakadni, ugyanis a színész két filmes főszerepet is elvállalt.

Fura belegondolni, hogy Jim Carrey utoljára 2005-ben szerepelt olyan élőszereplős filmben, ami Amerikában elérte a 100 millió dollárt. Az azóta forgatott három filmje közül a 23-as szám csúnyán megbukott, az Igenember csak szolidan szerepelt, míg az I Love You Phillip Morris már jó ideje az amerikai premierjére vár. (A képet két animáció, a Karácsonyi ének és a Horton árnyalja pozitív oldalról.)

Azonban, ha szerencsénk van, akkor nemsokára két újabb produkcióban is láthatjuk a gumiarcúnak nevezett komikust. Egyrészt a Pajiba értesülései szerint Carrey-nek ajánlották fel az Under Cover című film egyik főszerepét, melyben a színésznek egy frissen elvált apát kéne alakítani, aki egy fiatalos feldolgozásokat játszó együttesbe száll be, hogy pénzt keressen a gyerektartási perhez.

Másrészt pedig Carrey egy igen népszerű szerepet is elcsípett, melyet mellette Jack Black, Owen Wilson és Ben Stiller is szívesen eljátszott volna. A Fox stúdió viszonylag olcsón szerezte meg őt ugyanis a Mr. Popper's Penguins című 1938-as népszerű gyerekkönyv adaptációjának főszerepére. A történet egy sikeres üzletemberről szól, aki hirtelen megörököl hat pingvint, akik szó szerint megváltoztatják az életét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #5
    Érdekes, hogy míg másik cikkben arról szól a fáma, hogy ha a pénztárnál nem sikeres egy film, attól még lehet jó (Aronovsky), most meg úgy kezdődik a cikk, hogy "Jim Carrey 2005 óta nem sok értékelhető filmet produkált,".
    Tessék már valami egységet mutatni. Ezek a filmek igenis jók, Jim Carrey is odatette magát, szóval tessék nem lehúzni.
  • Chocho #4
    Nem hat, hanem tizenkét pingvin van a mesében. Forrás.
  • kalapos01 #3
    Kicsit le vagy maradva. Rég volt az, hogy ennyit kapott volna.
  • Real Ebola #2
    Hipertájékozott Viktorunk újra akcióban... :)
  • Zsolt1980 #1
    Viszonylag olcsóóóóóón????
    Lement Olcsó Jánosba? :D
    Egészen pontosan mit jelent ebben az esetben az, hogy olcsó?Carrey a legtöbb filmjéért az utóbbi jó másfél évtizedben 20 millió dollárt kapot, szerepenként.