Szekeres Viktor

Egyelőre nem lesz Hellboy 3

Guillermo del Toro egyelőre nem készíti el a Hellboy - Pokolfajzat harmadik, befejező epizódját, mivel maga sem biztos, hogy látni akarja a kedvelt képregény-karakter végét. Ezt a képregény írója is támogatja.

A Hobbit rendező székét nemrég ott hagyó és új filmjeire készülő Guillermo del Toro az MTV News-nak adott nyilatkozatában elmondta, hogy nagyon szeretné elkészíteni a Hellboy, vagyis a Pokolfajzat harmadik epizódját is, azonban egyelőre a szíve nem viszi erre rá: "Tudom, hogy fejeződik be a történet és nem biztos, hogy látni akarom azt a befejezést. De persze szívesen leforgatnám."

Jelenleg egyébként sem jöhetne szóba egy nagyobb produkció, hiszen a címszereplőt alakító Ron Perlman tévésorozatával, a Sons of Anarchy-val van elfoglalva. Ráadásul 2008-ban Mike Mignola, a Hellboy képregény készítője is nyilatkozott a filmek befejezésével kapcsolatban, miszerint: "A gond az, hogy a Hellboy 3, azok alapján, amit del Toro elmondott nekem, a Hellboy végét is jelentené. És itt van a nagy érdekütközés, hiszen az én Hellboy-om, a képregényes verzió is olyan történet, melynek van vége, melynek ismerem a végét. Azonban számomra még 15 év, míg elérek oda. Ha del Toro elkészíti a harmadik Hellboy-filmet, és az Hellboy halálát jelentené, akkor én is befejezném a képregényt. Azonban azzal még nem végeztem. Az én Hellboy-om meg fog halni, de én szeretnék végezni vele. Ha pedig del Toro leforgatja az általam megálmodott befejezést, akkor a képregényes befejezés az olvasókat már nem fogja gyomrosként érni."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Chocho #4
    Nem vagy egyedül. A Hellboy univerzuma elég szűk réteget vonz, nem olyan populáris képregény, mint pl. a Pókember. Ennek ellenére a filmek korrektek az alapanyaggal szemben, ezért tartja őket jónak az olvasók nagy része.
  • AZTA #3
    Aham és akkor mérnem írnak egy olyan forgatókönyvet 3. résznek amiben nem hal meg?:D biztos baszott nehéz :D
  • Zsolt1980 #2
    Amúgy jópár hónapja a Retekklubon láttam a filmet csak, mármint az első részt, és valószínűleg csak én vagyok így vele, de nekem nem tetszett.Pont.
    De ez persze csak az én véleményem.
  • Zsolt1980 #1
    Lásd az utolsó mondatokat.
    Most akkor rosszul fordított valaki (talán Viktor), vagy Viktor ír megint butaságot összevissza.