Szekeres Viktor

Ők öten lehetnek Peter Parker szerelmei a Pókember 4-ben

Jórészt kevésbé ismeret színésznők lehetnek a Pókember várva vár rebootjának női főszereplői. Azonban úgy néz ki, hogy a kötelező romantikus szál alanya ezúttal nem Mary Jane Watson lesz.

A Heat Vision információi szerint még öt színésznő jöhet szóba, hogy az új Pókember-mozifilmben az Andrew Garfield alakította Peter Parker szerelmei legyenek. A csavar azonban, hogy a főhős ezúttal valószínűleg nem Mary Jane Watson után fog bolondulni. Netes találgatások szerint ez vagy Gwen Stacy, vagy pedig Felicia Hardy eljövetelét fogja jelenteni, bár azt sem lehet kizárni, hogy az írók egy korábbi Peter Parker-szerelmet élesztenek fel, vagy egy teljesen új karaktert írnak bele a reboot történetébe.


Ki legyen Pókember új csaja?
  • Lily Collins
  • Ophelia Lovibond
  • Imogen Poots
  • Teresa Palmer
  • Emma Roberts
Ők az aspiránsok, a képeken balról-jobbra a következők láthatók: Lily Collins (A szív bajnokai), Ophelia Lovibond (Nowhere Boy), Imogen Poots (28 héttel később), Teresa Palmer (A varázslótanonc) és Emma Roberts (Kutyaszálló). A hírek szerint a korábban ugyancsak számításba vett Mary Elizabeth Winstead (Scott Pilgrim a világ ellen) már korábban kiesett a versengésből. Az egyelőre még cím nélküli Pókember 4 2012. július harmadikán kerül bemutatásra, s a nagy sikerű 500 nap nyár rendezője, Marc Webb fogja készíteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)