Itt a Való világ 4 első hivatalos előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
szét kéne robbantani az egészet...<#gun>#gun>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hát én nézni fogom de nem értem az embereket mert mindenki szidja azt mégis több száz ezren nézik még aki utálja is. ha nem akarod nem kötelezõ nézni van ezen kivûl más csatorna is.Én jelentkeztem is ki tudja mit hoz a jövõõõ 😊 Ennyi
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
buci is ott fog ugrálni, és összetenni a kezét, mert rá nem vonatkoznak a törvények. Csak tudnám melyik állami szervnek áll érdekében a celebek bûneinek eltussolása, az egész világon (mert mindenhol ez megy).
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
ez kell a népnek gyõzike, bikicsunáj, ilyen szarok te jó ég:S EZÉRT NEM NÉZEK ILYEN SZAROKAT HBO ÉS SPORTOK(Y)
AZ A SZEMÉTLÁDA BUCI FOGJA VEZETNI TUTI:S
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem fért volna bele a Az RTL Klub folytatja a Való világot-ba?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2