Szekeres Viktor

Új scifi érkezik a mozikba: itt a Skyline előzetese

Az Eredet után idén nagy éve lehet a scifiknek, igaz nagyot is bukhatnak. A műfaj, az év hátralévő részében bemutatandó képviselőinek egyike a Skyline, melyet egy meglehetősen hírhedt rendeződuó hoz el a vásznakra.

A Universal Pictures mindenki számára elérhetővé tette Greg és Colin Strause új scifijének, a Skyline-nak az előzetesét. A szakmában főként különleges és vizuális effektekkel foglalkozó testvérpár olyan filmekbe dolgozott be, mint a Vasember 2, az Avatar vagy a Jonah Hex, előző rendezésük pedig az Aliens vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen 2 volt. A november 12-i amerikai premierrel rendelkező Skyline egy idegeninvázióról fog szólni, s olyan színészek bukkannak fel a filmben, mint Eric Balfour, Donald Faison, Scottie Thompson és Brittany Daniel.


A novemberi mozis nagyüzemben nem lesz egyszerű helytállnia a Skyline-nak, hiszen ugyancsak 12-én kerül mozikba Denzel Washington új akciófilmje, az Unstoppable, míg egy hétre rá az új Harry Potter-film mellett bemutatkozik a The Next Three Days című akcióthriller is. A Skyline hazai premierjéről nincs hír, lehet, hogy csak az amerikai szereplés függvényében dől el a bemutató időpontja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #28
    ...hát nekem nem tünik rosz taktikának a konkurens civilizációk kiiktatása mielőtt gondot okoznának (bármilyen kicsi az esélye). és nem kell hozzá inváziós hadsereg elég egy bomba vagy hasonló , ahol gyanus oda küldünk egyet.
    Különben meg a technikai fejlettség nem mindig jár eggyütt morális felemelkedéssel, és a földön nem csak az ember hanem gyakorlatilag minden igyekszik a másik tyúkszemére taposni, miért lenne ez máshol másképp?
  • Mat666 #27
    Azért mert az ilyen E.T szerű filmre a nép már nem vevő ami engem illet jobb is.
  • Mat666 #26
    Így elsőre jónak tűnik de láttunk már olyan előzetest ami jobb volt a filmnél pl:amikor megállt a föld ott is jól össze volt vágva az 2 perc ami jó volt a filmben a többi meg jó nagy szar volt.
  • bmw #25
    Azert megnezem bar tenyleg unalmas, hogy az ember mindenkit legyoz....
  • polarka #24
    AXN-en szokott menni a Végtelen határok, ott ma is olyan történet volt, ahol végül az egész Földet elpusztították. És ez nem az első ilyen rész.
  • NLZ #23
    http://filmbuzi.hu/archives/2010/08/11/a-skyline-etvagygerjesztoje/
    Itt van rendes videó.
  • Yutani #22
    "Az Eredet után idén nagy éve lehet a scifiknek, igaz nagyot is bukhatnak."

    Ez aztán a jóslás! Valamelyik csak bejön...
  • endrev #21
    De tényleg nincs jobb ötletük? Miért nem lehet támogató, konstruktív, jótékony földönkívüliekről filmet csinálni?! Ahogy a V-ben SEM. Mintha a 3. típusú találkozások vagy az E.T. akkora bukás lett volna... A Függetlenség napja jó film volt, mert Will Smith karaktere, meg a többiek azzá tették, mégha el is kellett vonatkoztatni a nyilvánvaló sületlenségektől is benne.

    Miért kell a koszos emberi drámákat és kicsinyességet kivetíteni a világűrbe? Mert igen, biztosan egy egész földönkívüli társadalom dolgozik együtt azon, hogy más bolygókat leigázó és kipusztító, embereket felszippantó és űrhajókat építsenek, és hogy száz vagy ezer fényéveket tegyenek ezért! Mert NEM VOLT ELÉG NEKIK az a tízezer év amennyivel fejlettebbek nálunk, arra hogy túllépjenek Kolombuszék szellemi szintjén!

    Tényleg csak ennyire futja a fantáziából?!

    (Ja, recseg, túl van vezérelve a hang, a hangmérnök valószínűleg már kukoricán térdepel. Jó esetben. Bocs a kirohanásért.)
  • NEXUS6 #20
    Nekem is recsegik.

    Amúgy, kik ezek a klasszisok, nekem marhára nem ugrik be, hogy valamiben is láttam volna őket. (Igen, lusta vagyok gúglizni!)
  • Carbine #19
    "És csak nekem röcsög a bemutató?"

    Itt is recseg, mint a fene. Talán olyan készüléken kell nézni, amilyennek a logója ott van a jobb alsó sarokban.