Új scifi érkezik a mozikba: itt a Skyline előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Különben meg a technikai fejlettség nem mindig jár eggyütt morális felemelkedéssel, és a földön nem csak az ember hanem gyakorlatilag minden igyekszik a másik tyúkszemére taposni, miért lenne ez máshol másképp?
Itt van rendes videó.
Ez aztán a jóslás! Valamelyik csak bejön... <#crazya>#crazya>
Nothing to say
Miért kell a koszos emberi drámákat és kicsinyességet kivetíteni a világûrbe? Mert igen, biztosan egy egész földönkívüli társadalom dolgozik együtt azon, hogy más bolygókat leigázó és kipusztító, embereket felszippantó és ûrhajókat építsenek, és hogy száz vagy ezer fényéveket tegyenek ezért! Mert NEM VOLT ELÉG NEKIK az a tízezer év amennyivel fejlettebbek nálunk, arra hogy túllépjenek Kolombuszék szellemi szintjén! <#duhos2>#duhos2><#action>#action><#mf1>#mf1>
Tényleg csak ennyire futja a fantáziából?!
(Ja, recseg, túl van vezérelve a hang, a hangmérnök valószínûleg már kukoricán térdepel. Jó esetben. Bocs a kirohanásért.)
Amúgy, kik ezek a klasszisok, nekem marhára nem ugrik be, hogy valamiben is láttam volna õket. (Igen, lusta vagyok gúglizni!<#nyes>#nyes>)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Itt is recseg, mint a fene. Talán olyan készüléken kell nézni, amilyennek a logója ott van a jobb alsó sarokban.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nem tudom mi lesz ebbõl de én nem várok sokat.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
k.tünde
f.pákó
b.pali
f.ádám
õk a SZUPERCSAPAT
:ismert dallam fütyülése:
Mi után megnéztem az AVP2 elõzetesét alig bírtam kivárni a film premierjét. Aztán mikor néztem közben elkapott a sikoltófrász. A vizuális effektek terén való munkájukat nem vitatom mert klasszul csinálják viszont a rendezést talán átengedhetnék másnak. Na mind1 majd meglátjuk milyen lesz.
"elõzõ rendezésük pedig az Aliens vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen 2 volt"
Ennyi.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Mert minden filmben az van, hogy az emberek legyõzik a túlerõben lévõ idegeneket. Néha kicsit unalmas már (annak ellenére, hogy felemelõ, és mindig az embereknek drukkolunk), és még sosem volt még az ellenkezõje.
Úgyis gyõznek az emberek, mert õk kreatívak és velük van Chuck Norris.
Amúgy meg sosem értettem egyeseknél azt az emós magatartást, hogy miért vágynak arra, hogy a film vége egy sötét apokalipszisbe torkolljon, ahol mindenki megdöglik...
Baby, you really light my fuse. Wops! Damn, premature detonation!
(nekem tök mindegy, ki nyer, a film legyen jó.)
igaz olyan még nem fordult elõ a valóságban, hogy a gyengébb nyert volna, de filmekben szerencsére van ilyen.