20
-
Zoliz #20 Nekem bejön az előzetes és öszintén, liberálisan vonzódom a Sztallonához -
Zizou2 #19 Minden idők legjobb hype videója! :D -
#18 ezt az előzetest a predators-ból lopták a sok piros célzóqeci -
#17 en sem ma kezdtem el nettezni tisztelt Dynamic ur. en is lattam "lerombolt" veb oldalakat ( lezerrel 2be vagva vagy kowboy lyukat lo bele stb stb) otletes es eredeti-t arra ertettem, hogy film meg ilyen reklamot (tudtom szerint) nem kapott,de minek is magyarazkodok en itt egyaltalan ?!
U.I a szememmel semmi gond nincs! -
sandor8206 #16 én még nem láttam ilyet filmnél (crank 2 emlegetik, de azt meg nem láttam) szóval sztem újdonság, vagy ha nem jöhetne a link dynamictól sztem, vagy kussoljon :-) -
scagnetti #15 Attól hogy neked ez nem újdonság, másnak még az lehet.
Vagy te is össze tudnál egy ilyet rittyenteni? -
endrev #14 Szenzációs! :D -
zoltanszon #13 Nezzuk csak mit hozott ossze az Oreg:
Alig 100 perc
Legendas szereplok
Nem a nezettseg szamit, hanem a minoseg (korhatar).
Az ember tudja mit varhat, es valoszinuleg azt is fogja kapni (egyszeru, de porgos tortenet)
Mintha a '80-'90s evekben lennenk.
Gratula hozza -
Alfa Of NS #12 Ötletes -
Balintos #11 Az elején csak néztem, hogy ez hogy a francba lesz zseniális? De az lett :D -
GG #10 Viki néha véletlenül jót is írsz :P -
FoodLFG #9 Jó a cím, Viktor! -.- -
bmw #8 Ez k..va jo.:) -
#7 itthon miért késik ennyit? -
Wolfman017 #6 *előzetese -
Wolfman017 #5 Előző Fan Made Expandables előzetesre is azt mondtad kedves cikkíró hogy mindenidők legötletesebb és legjobb előzete. Döntsd már el, hogy most akkor melyik te kis szenzációhajhász kis majom. -
#4 akinek=aki
karakterek=karaktereket -
#3 Hűű, ez aztán tényleg eredeti. Már Flash születésének hajnalán tucatnyian eljátszották ezt a "romboljuk le a weblapot" ötletet. Akinek meg nem veszi észre az elmosódott karakterek (vagyis, hogy nem text, hanem grafika) annak valami baj lehet a szemével. -
bcrics #2 ien nincs vazze:D -
#1 hat ez tenyleg otletes es eredeti lett ! eloszor csak bamultam, h mi a f@$z van a jutubbal ?! mekkora poen ! csuuucs!