Szekeres Viktor

Itt az új Dead Space-film előzetese

Újabb folytatásokat kap az itthon Dead Space: Holt tér címen kiadott animációs film, mely a Dead Space videójáték előzményéül szolgáló történetet ismertette meg a rajongókkal. A folytatások is animáltak lesznek.

A Visceral Games és Electronic Arts folytatja a Dead Space-univerzum bővítését. A cégek a Comic Conon számoltak be új terveikről, a Dead Space Aftermath-ről és Dead Space Salvage-ról. Az animációs Dead Space Aftermath az Aegis VII katasztrófájára fog koncentrálni, valamint arra, hogy a Kormány, hogy veszi rá a vonakodó legénységet tervei végrehajtására. A Dead Space Aftermath 2011. januárjában jelenik meg.


A 2011. január 25-én megjelenő Dead Space 2 játék még egy képregényes "segédletet" is kap, hiszen a Dead Space Salvage rajzolt formában meséli az elhagyatott USG Ishimura felfedezőinek történetét. A képregény az egyed stílusa miatt (is) elismert Christopher Shy fogja rajzolni és már idén decemberben elérhető lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gamecube86 #2
    Nekem ez anime-nek tűnik. Annak pedig igencsak pöpec!
  • endrev #1
    Micsoda színvonal... :D Ezt komolyan gondolják? Jobbra nem futja? (A videóra gondolok, nem a cikkre, a cikkel semmi gond, leszámítva, hogy nem is értem hogy miről szól.)