Szekeres Viktor

Megérkezett a Paranormal Activity 2 első előzetese

Vajon képes lesz a Paranormal Activity a Fűrész által kitaposott ösvényen megindulni és felülmúlni második részével az első teljesítményét, vagy csak egyszer poénnak fogják felfogni a nézők?

Amerikában október 22-én, a Fűrész 7 premierjével egy időben mutatják be a Paranormal Activity 2-t, mely 2009 egyik legnagyobb horrorsikerének lesz a folytatása. Az Amerikában zseniális marketing kampányának és a közönségreakcióknak köszönhetően 107 milliós bevételt hozó 10-20 ezer dolláros film folytatását már nem Oren Peli, hanem Tod Williams készíti.


Bár nálunk az első Paranormal Activity nagyon csúnyán megbukott, a második rész jelen állás szerint bemutatásra fog kerülni, közel a világpremierhez. Az esetleges sikert azt is elősegítheti, hogy ezúttal nem egy kis forgalmazó, hanem a UIP Dunafilm hozza be a filmet, mely egyelőre Újabb parajelenségek címmel szerepel a tervezett premierek között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Clava #18
    Akinek ez nem tetszik, akkor az egy filmet se nézzen meg mert nincs értelme mert nem tudja magát beleélni a filmebe, ha este fasza hangrendszeren nézed és bele tudod magad élni odabasz.ha meg nem éled bele magad az olyan mint szerelem nélkül szeretkezni.
  • Pesta76 #17
    Körülbelül annyit ér mint az első rész. Semmirevaló történet semmirevaló szereplőkkel! Ha ez ijesztő akkor elmegyek inkább egy busójárásba hátha ott jobban elönt a félelem!
  • nessboth #16
    Húgomon teszteltem az első részt, akinek a megvágott RTL klubos hatodik érzék is sokkolóan durva volt(...) erre a filmre azt mondta, hogy ha ez horror, akkor a bari közt is az, mert qvára unta...
    Nekem ez mindent elmondott a filmről.
  • geronemo #15
    Lehet az én ingerküszöböm nagy de ha már meg akarnak ijeszteni ne ezzel az elcsépelt balra nézek nincs ott semmi, jobbra nézek nincs ott semmi oh megint balról egy hang hoppá pofámba egy sikító szellem. Az a baj, hogy előre tudom mikor kell megijedni. Jó lenne valami kevésbé sablonos film. De ez csak én véleményem. Az egyet is végig szenvedtem volt benne számomra kb 2 élvezhető rész
  • thomasbaker #14
    nekem is tetszett az 1 nem fröcsögött a vér nem henteltek és szerintem pont attól volt jó hogy szinte csak olyan zajokkal dolgoztak ami minden házban előfordul ami adott neki egy plussz töltetet szerintem de hát nem szeretheti mindenki az ilyet, minden esetre várom ezt is
  • ADAMEX9 #13
    Moziban néztem a Paranormal Activity-t. Nekem tetszett. A végén mi köcsögök voltak a mozigépészek! Ugyebár ennek a filmnek a végén nincs stáblista, szóval ők 3 percig hagytak minket ülni a sötétben. Mi meg vártuk, hogy valami lesz... Aztán már arra is gondoltunk, hogy majd jól megijesztenek minket! Végül fogták, és felnyomták a lámpát.
  • Wolfman017 #12
    Nem mondtad, hogy rémes, de amit mondtál azzal arra utaltál, hogy ha az első rész rossz volt, attól még lehet jó a folytatás. A filmeket amiket felsoroltál egyikre se igaz, hogy első rész rémes második folytatás. És nem, ilyesmire nem lehet példa. 1. Szarból nem lehet várat építeni 2. Ha már az első rész lebőgés volt, az égvilágon senki nem fog érdekelni a második rész, így valószínűleg a keret is kevés a film elkészítésére (már ha van valaki aki ezek után ad pénzt ilyen filmre), amiből szintén az következik, hogy kevéske pénzből nem a lehet túl jó munkát összehozni.
  • vg #11
    Inkább a Blair Witch-t kellene végre feltámasztani valami jó eredettörténettel, hogy mi is történt a boszival!
  • winnie #10
    ennek a kérdésnek nincs értelme, hiszen bármit ideírhatok és ráfoghatom, hogy az szerintem jobb, csak azért hogy az igazamat bizonyítsam, te pedig azt fogod válaszolni, hogy szerinted nem volt jobb, csak azért, hogy az igazadat bizonyítsd - vagy mert tényleg úgy látod. (tessék, pár filmcím, amivel le lehet ezt játszani, de semmi értelme: alkonyat, szex és new york, toy story, vasember, ezek voltak mostanában itthon.)

    a gond az, hogy 1. olyat nem is írtam, hogy a PA rémes volt, 2. ha valamire a múltban nem volt példa, akkor attól még a jövőben lehet. (nem mintha a több ezer, tízezer, millió film közül ne lett volna példa valamire.)
  • Wolfman017 #9
    Mondj már egy filmet aminek rémes volt az első része, és fenomenális a folytatás.