Szekeres Viktor

Michael Bay készítheti az új Tini nindzsa teknőcöket

Michael Bay a Transformers mellett egy másik nagy Paramount-produkcióban, a Tini nindzsa teknőcök-projektben is részt vehet, hiszen a TMNT-reboot elkészítését a filmstúdió a Platinum Dunes nevű produkciós cégre bízta.

A Deadline információi szerint a Paramount Pictures és a Nickelodeon sikerrel szervezte be Michael Bayt és produkciós cégét, a Platinum Dunest a Tini nindzsa teknőcök film előkészítésébe. A Teenage Mutant Ninja Turtles, melynek producere lenne Bay, élőszereplős film lenne, mely kvázi rebootja lenne a vászonra először 1990-ben került történetnek.


Az eddig inkább horrorfilmekkel foglalatoskodó (Péntek 13, Rémálom az Elm utcában, Texasi láncűrészes) Platinum Dunes vezetői az elkövetkező hetekben találkoznak majd írókkal, hogy egyikükkel megkössék a szerződést. A produkció a Paramount és a Nickelodeon együttműködésével készülhet el, utóbbi cég ugyanis tavaly 60 millió dollárért vásárolta meg az egész világra szóló Teknőc-jogokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szolnokboy1 #9
    az folytatása volt az élőszereplős filmeknek.
  • Hornymut #8
    Már megijedtem, hogy még ezt is elcseszi, szerencsére nem. A Platinum Dunes jól hangzik, hátha az új rajzfilmsorozathoz hasonló filmet készítenek.
  • Etinger #7
    Ja tényleg, kicsit félreértettem, azt hittem részt vesz benne... megzavart a cím.
  • pixx #6
    Szerintem siralmas szar lett, de ez van...

    Baynek nem lesz hozzá semmi köze, csak a pénzt zsebeli majd be, mint a többi filmnél, ő most TF3 nyomja...
  • Etinger #5
    Dehogynem :) Csak gondolom igazi rajongó vagy :) Ez esetben azt mondom ott van jó pár ST film, az új meg itt van azoknak, akik szeretnének kis időre bele csöppeni a filmbe, de semmi több. Jó kis film lett :)

    Amúgy ez a TMNT pont Bay súlycsoportja... de komolyan... ez neki való!!!! :):):)
  • Mister #4
    Lebeuf is lesz benne? :D
  • kissssss #3
    a star trek-nek meg nem sajnos -.-'
  • bippo #2
    Nem értem miért kell mindig 0-ról kezdeni, valahányszor valami új ember nyúl hozzá valamilyen franchise-hoz. (mondjuk a Batmannak jót tett)
  • tyuklepes #1
    Kiscit zavaros ez a Teknőcös sztori .... ha a PD reboot-ot tervez, akkor a 2007-es TMNT-t azt minek szánták?