Szekeres Viktor

Végre itt a Hupikék törpikék-mozifilm első előzetese

Még több mint egy év van a Hupikék törpikék mozifilm bemutatójáig, de a rajongók máris betárazhatnak maguknak egy előzetes, egy rövidke kedvcsinálót, melyben a törpök is feltűnnek.

Sokan várták már, hogy saját szemükkel is láthassák a jövő nyáron mozikba kerülő töpörödött törpicsekeket mozgás közben, nekik szól a tegnap közszemlére tett előzetes, mely a The Smurfs 3D-t hivatott hirdetni, mely 2011. augusztus 3-án kerül bemutatásra Amerikában. A felfokozott várakozás nem csoda, mint ahogy az sem, hogy a teaser már több mint egy évvel a premier előtt megtekinthető, hiszen az animált - élőszereplős családi filmek manapság igazi reneszánszukat élik.



A képsorokból is leszűrhető a következtetés, miszerint a Hupikék törpikék mozifilm az emberek világában fog játszódni, közelebbről New York-ban, ahova is úgy jutnak el hőseink, hogy a gonosz Hókuszpók elkergeti őket Aprajafalváról. A céljuk, hogy még azelőtt visszajussanak a Central Parkből saját világukba, míg a varázsló rájuk nem talál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #32
    Berosáltam a sztoridon, tipikus délutáni RTL-es :D

    De ha már itt tartunk, akkor az is lehet, hogy egy fantáziadús kisfiú menti meg a törpöket a gonosz Húkuszpóktól úgy, hogy belerúg egy agresszív idős nőbe, aki azt hiszi Hókuszpók volt és elveri a vén varázslót. A kisfiú természetesen magányos, mert apukája sosem tud elmenni a baseball meccseire, mert folyton üzleti tárgyaláson van, ezért a törpökkel osztja meg bánatát, akik nem értik az egész szituációt, mert a család és az összetartás a legfontosabb. Az apuka persze idiótának nézi gyerekét a törpös mese miatt és családban konfliktusok lesznek. Ám egy vészhelyzetben, mikor a kisfiúnak és a törpöknek a szülők segítségére lesz szüksége, akkor az apa bocsánatot kér megígéri, hogy elmegy a baseball meccsre, és mondja, hogy segít visszaszerezni Hókszpóktól törpillát, így együtt a család anya, apa, gyerek, törpök elmennek hogy megmentsék.

    Természetesen lesznek benne olyan vicces szituációk, amikor a törpök összeállnak a ganxsta rapperekkel rap-elni, feldúlják a konyhát...meg hasonló!

  • Wolfman017 #31
    Köszi, jót nevettem :DD
  • Quantumleap #30
    A rajzfilmsorozatban mikor volt olyan rész, hogy a törpök egy mai nagyvárosba csöppentek, vagy hogy innen oda valaki??? Szerintem te másik rajzfilmsorozatot néztél.
  • Kindred Blades #29
    Eddig nem valami felemelő.
    Az egész Central Park-os téma.
    Mint ha valamelyik túlképzett hazai filmes kitalálni, hogy megfilmesíti a Toldit, és az egészet átrakja Budapestre, az átkosba, a Népligetbe.
    Ez csak egy teaser, de a teaser azt csinálja, amit: ízelítőt ad.

    Na most, ha ez az ízelítő, akkor egy ZS kategóriás gyerekfilm lesz (a gyerekfilmekkel nincs bajom, de ez a gagyik közül fog kikerülni), ahol legalább egy kutyát meglovagolnak a kis törpök, Törpilla egy korai stádiumban lévő plázaribanc lesz, és legalább egy mozgássérült fekete kölyök fogja kihúzni a törpöket a bajból, persze olyan, akit mindig vernek a nagyobbak, mert mint tudjuk, ahogy nőnek a gyerekek, annál jobban utálják a mankósokat. Néha énekelnek közben egy romantikus nótát, a csúf, kopasz Hókuszpók viccesen elcsúszik egy banánhéjon, és kutyaszarban landol (mert az vicces, hahaha), mankós öcsinek az elvált szülei újra egymásra találnak (a törpök jóvoltából), a kutyát örökbefogadják, Hókuszpók belátja, hogy ő valójában szereti a törpöket, és boldogan élnek, amíg meg nem halnak.

    Király, az év filmje.
  • vg #28
    "Már eleve a film ötlet is gáz. Na de hogy átjönnek a mi világunkba."

    Komolyan mondom ezeket a hozzászólásokat nem értem! Nem is egy olyan rész, ahol a törpök átjöttek varázslattal a mi világunkba, vagy éppen oda cseppent egy kisgyerek a mi világunkból, és segítettek neki visszajutni. A filmben lévő animációk jók lesznek, az már látható, az más kérdés, hogy a színészek milyenek lesznek.
  • Celeborn #27
    Ezzel teljesen egyetértek. :D Ha törpilla tényleg nagy melleket kap, akkor lehet, hogy én is megnézem. Egyébként elég lelombozó, hogy mit csinálnak a Hupikék törpikékből... New York-ban??? Ahh... Nem is értem, egyáltalán minek álltak neki ennek a filmnek.
  • DaemoonHunter #26
    ha Kovi kezebe adjak a rendezest többet kaszaltak volna vele.
  • Loverman #25
    miért, szóval szerinted nem teaser, vagy mi is a probléma? :) Ha csak annyi hogy nem szereted ha megmondják hogy tévedtél az hidegen hagy
  • tomcsa4 #24
    Én törpillára, a falu kurvájára leszek kíváncsi. Nagy ciciket a népnek!
  • bippo #23
    Tényleg csak egy teaser :) , azoktól meg nem szabad sokat várni. Mondjuk a tartalma nekem sem nagyon tetszett. Ez a taxis jelenet nem igazán kreatív, meg Törpapa is nagyon fiatalnak néz ki. (amúgy meg Sinkovits nélkül a szinkron sem lesz az igazi :( )