Szekeres Viktor

Az első kép Thorról

Szinte még el sem kezdődött a jövő nyár egyik nagy mozis durranásának szánt Thor forgatása, a Paramount már el is kezdte promózni a filmet azzal, hogy megmutatta nekünk, hogy is fog kinézni a címszereplő.

A Paramount Pictures és a Yahoo Movies megmutatta, hogy miképp fog kinézni Thor. A népszerű Marvel-kéregényhőst az ausztrál Chris Hemsworth fogja alakítani, a filmes adaptációt pedig Kenneth Branagh rendezi. A tervezett premier 2011. május hatodika, tehát ugyanazon a hétvégén akarják elindítani a tervezett Thor-sorozat első epizódját, melyen idén a Vasember második része startol.

A Paramount már a Vasember második részében utal Thor eljövetelére, s a szuperhőst később a tervek szerint az Avengers, azaz a Bosszú angyalai mozifilmben is láthatjuk, hiszen tagja az eredeti, képregény formában 1963 óta létező csapatnak. Mellette Hangyaember, Darázs, Hulk és Vasember szerepel még a népszerű gárdában.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Betonparaszt #22
    Köszi
  • Waterhorse #21
    Még egy szakállas, egy régebbi. Erre gondoltam, ez magyar kiadásban is volt egyik Marvel Extra borítójaként.
  • Waterhorse #20
    Hol van neki szakálla, hol meg nincs. A Ultimate-ben általában szakállal ábrázolják, és a filmeknél is többnyire azt az univerzumot veszik alapul. Örülök mert egyébként is Szakáll párti vagyok, sokkal nagyobb tekintélyt kölcsönöz neki. Nekem a legjobban a hosszú szakáll verzió jön be. Arcszőrzet nélkül kicsit nyálasnak tűnik a széles vigyorával, és a szőke hajzuhataggal.
    Szakállas Thor
  • hdo #19
    Azért egy germán - vagy bármilyen - istenséget így lealacsonyítani, hogy tucat másik "szuperhős" között szerepeltetni, és még ott is egy jelentéktelenebbik fajtaként ... pfh ...
  • Ray78 #18
    Azért szerintem jobban körül kellene nézned a MARVEL világban.......
  • Jrex #17
    Ki mondta h a Vasember 3 ra gondoltam?...
  • Betonparaszt #16
    Majd rágyúr a csávó, mint Brendan Fraser a Dzsungel George szerepére
    Viszont van itt valami, ami még normális szögből is feltűnő, ha jól emlékszem Thornak nem igen volt arc szőrzete a képregényben......
  • SBKMoses #15
    milyen okos mindenki, hogy itten osztja az észt Thor kinézetéről egy hülye szögből készített forgatási fotó alapján...
    ja és kedves SG, a forgatás január 11-én kezdődött el
  • blessyou #14
    Hát én Thort egy háromajtós szekrény nagyságú vikingnek képzelném. Olyan Schwarzenegger kaliberű figurának.
  • Nethyrrea #13
    ugyan, paróka oszt doszt :D