Szekeres Viktor

Senki sem menti meg a megszüntetett sorozatokat

Bár tavaly nem egy sorozat váltott csatornát halálhíre kihirdetése után, idén nagyon úgy tűnik, hogy ilyesmire nem lesz példa, s a Szellemekkel suttogó és az Esküdt ellenségek is szép, csendben fog eltűnni.

Miután az elmúlt két évben, három megszüntetett sorozat is új otthonra talált, így sokan bíztak abban, hogy az idei május áldozatai közül a megmentésre esélyes szériák (Esküdt ellenségek, Szellemekkel suttogó, Christine kalandjai) közül valamelyik megúszhatja. Azonban most már úgy tűnik, hogy egyik sem fogja követni a Dokik, a Médium és a Southland példáját, és nem váltanak csatornát.

A 20. évadban jobb létre szenderült Esküdt ellenségeket (Law and Order) a TNT kábelcsatorna menthette volna meg, de mivel nekik nem kellett, Dick Wolf drámája nem fog rekordot dönteni a 21. szezonjával. Hasonló a helyzet a Szellemekkel suttogóval (Ghost Whisperer) is, melyet a CBS szüntetett meg, de mivel azt az ABC Studios gyártotta, így a stúdió megpróbált megegyezni az ABC csatornával az esetleges folytatásról, azonban úgy tűnik, hogy nem sikerült megfelelő mértékben csökkenteni a sorozat költségvetését. A Christine kalandjait (New Adventures of Old Christine) tavalyelőtt és tavaly is átvette volna az ABC a CBS-től, most azonban a csatorna már szert tett pár sikeresen komédiára, így lemondtak a veterán szitkomról. Persze a remény hal meg utoljára a rajongók számára, hiszen nevezett sorozatok szereplőit még június végéig kötik szerződéseik, azaz még egy hónapnyi idő van a csodavárásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • unisol1 #1
    Engem nem 6 meg. Sokkal jobbakat kaszáltak el tavaly!