Szekeres Viktor

Bedurvul a TV6

A TV6 idén inkább csak a langyos vízben mozgott lefedettségileg, azonban májustól már az egyik legszélesebb körben terjesztett kábelcsatornává válik, hiszen az UPC és a Digi hálózataiban is nézhetővé válik.

Májustól kezdődően a UPC is felveszi különböző platformjaira a TV6 műsorát, így a hétvégi Kézilabda Bajnokok Ligája döntőjét már több mint 50%-os lefedettség mellett sugározza a csatorna. A TV6 elsőként a UPC Direct alapcsomagjába került a TV6, ezt követően, május 28-tól a UPC Digital hálózatában is fogható lesz, szintén az alapcsomag részeként. Az analóg kábeltévével rendelkező UPC előfizetők pedig június elsejétől nézhetik a TV6 elég maszkulin műsorát.

A TV6 így, a lefedettséget tekintve, a kábelcsatornák élmezőnyébe kapaszkodott fel, főleg, hogy mindezzel egy időben a Digi kínálatába is visszakerült. Mint ismeretes, a harmadik legnagyobb hazai szolgáltató év elején nem hosszabbította meg szerződését a csatornával (és az MTV adóival sem), de úgy tűnik, hogy elhárultak az akadályok az együttműködés elől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csakezmaradt #2
    Ha a nézettségi adatokra gondolsz - hogy a két "nagy" - az egy vicc...
    Főleg, hogy pár ember alapján számolnak milliós lakosságra, közben lehet, hogy a kutya sem nézi...
  • Mat666 #1
    Épp ideje hogy más csatornák is nagyobb szerepet kapjanak a két fos mellet.