Szekeres Viktor

Újabb 7 sorozatot végeztek ki

Meglepően sok sorozatot végzett ki az amerikai CBS csatorna, nem kevesebb, mint 7 produkciójának végét jelentette be. Olyan, eddig sikernek tartott szériák is véget érnek, mint a Szellemekkel suttogó.

A napokban ismét befejeződő sorozatoktól volt hangos a televízióműsorokkal foglalkozó sajtó. Mindez a CBS csatorna sajtótájékoztatójának volt köszönhető, mely nem kevesebb, mint a hét sorozatának megszüntetését jelentette be. Némelyik sorozatvég sejthető volt, de akadtak olyanok is, melyeket vége abszolút sokként érte a rajongókat.

Befejeződik három komédia, az Accidentally on Purpose, a Christine kalandjai (The New Adventures of Old Christine) és az Elvált Gary (Gary Unmarried), a Three Rivers és a Miami Medical című kórházsorozat, a Döglött akták (Cold Case) és a Gyilkos számok (Numb3rs) című krimi, valamint a Szellemekkel suttogó (Ghost Whisperer) című természetfölötti széria. A hírek szerint az utóbbi, valamint a Christine kalandjai még megmenekülhet, ha egy másik csatorna úgy dönt, hogy szüksége van rá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ffxi #6
    M. C. Hall rákos? :O
  • bmw #5
    Dexter szereploje is az???
    A spartacuse is. Hm...
  • Johnny Maize #4
    Ősszel, amikor szokott.
  • GG #3
    Dexter főszereplője rákos, épp lábadózik nem tudni, hogy mikor kezdődik az évad....sajnos :S
  • wahquarch #2
    dexter 5 jöhetne már... :)
  • Wittgen #1
    A Cold Case és a Numb3rs eléggé bejött nekem, kár értük. De hát van/lesz helyettük ezer másik.