Szekeres Viktor

3D-ben veszik fel a Karib-tenger kalózai 4-et

A sok konvertált 3D-s filmterv közé végre egy valódi 3D-ben forgatandó is érkezik. A Karib-tenger kalózainak negyedik epizódját a Disney ugyanis nem utólagosan, szoftveres úton teszi térhatásúvá.

A Walt Disney Pictures sajtóközleményben tudatta az újságírókkal, hogy népszerű családi filmjének, a Karib-tenger kalózainak folytatását, azaz a negyedik részt, 3D-ben fogják prezentálni és 3D-ben is fogják felvenni. A nagy 3D-bejelentési dömping lecsengésével úgy tűnik, elkezdenek sokasodni azon hírek, melyek szerint némelyik filmet nem csak utólagosan fogják térhatásúvá konvertálni, hanem eleve úgy is fogják forgatni.

A népszerű kalózos kalandsorozat negyedik része, a Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides a tervek szerint jövőre, május 20-i dátummal kerülne bemutatásra Amerikában - nálunk pedig valószínűleg egy nappal korábban látható lesz Jack Sparrow, sokak sajnálatára ismét szinkronosan. A rendező, Rob Marshall egyébként a Disney Digital 3D technológiával készíti majd a filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jcsabi #15
    csak szinkronosan ne...
  • Smuge #14
    Van olyan film , aminek jól áll de valahol teljesen felesleges mint pl. itt is csak a trend követeli meg. Szerintem nincs akkora ütőereje mint mondjuk egy animációs film esetében. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle mert szeretem a trilógiát, de elég csak a Világ végén-t megnézni ami nem lett olyan jó.

    Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha már ennyire rákoncentrálnak a 3D-re az lehetséges, hogy minden más rovására fog menni. Még enélkül is nehezen ment a dolog, láthattuk is...
  • WoodrowWilson #13
    Miért, szerinted 3D-ben nem lehet minőségi filmet csinálni?
  • Smuge #12
    Nem tudom mi a f*szért erőltetik ezt a 3D-t , messze nem olyan nagy szám mint azt hiszik. Inkább csinálnának egy minőségibb filmet, abból sajnos nagyon kevés van.
  • immovable #11
    Felejtős. 3D-t eleve nem nézek, mert szar. A karib 3. része szintén nulla volt, így kihagyom a 4.-et.
  • winnie #10
    hidd el, nem olyan jó buli, amikor a felirat is "kijön" a vászonból:)
  • RecoPhile #9
    "Hát én például csatlakoznék a "sokak" táborába, akik lehetséges, hogy kevesek. Bár egy 3D mellett még a feliratozást is olvasni, az már megerőltető lehet."

    Szerintem nem megerőltető feliratosan nézni a feliratot is és a filmet is.
    Pl. Véres valetin 3D-t feliratosan néztem meg, és eléggé pozitívan csalódban benne. :)

  • CaptainRumi #8
    Hát szerintem lényegében kikövetkeztetés:
    nagy filmek, amelyekre jó eséllyel sokan mennek el, gyerekek is szép számmal (pláne Disney film) az valószínűleg kap szinkront. Nem is emlékszem mikor volt utoljára, hogy R rated filmet szinkronnal láttam a moziban...(szerencsére)
  • ZeGa #7
    Azt valaki meg tudja mondani, hogy hol lehet olvasni arról, hogy melyik film lesz szinkronos vagy feliratos?
  • sandor8206 #6
    good news, remélem sokan észbe kapnak és lecseng ez a konvertálási mánia