3D-ben veszik fel a Karib-tenger kalózai 4-et
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak szinkronosan ne...
Van olyan film , aminek jól áll de valahol teljesen felesleges mint pl. itt is csak a trend követeli meg. Szerintem nincs akkora ütõereje mint mondjuk egy animációs film esetében. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belõle mert szeretem a trilógiát, de elég csak a Világ végén-t megnézni ami nem lett olyan jó.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha már ennyire rákoncentrálnak a 3D-re az lehetséges, hogy minden más rovására fog menni. Még enélkül is nehezen ment a dolog, láthattuk is...
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha már ennyire rákoncentrálnak a 3D-re az lehetséges, hogy minden más rovására fog menni. Még enélkül is nehezen ment a dolog, láthattuk is...
Miért, szerinted 3D-ben nem lehet minõségi filmet csinálni?
Nem tudom mi a f*szért erõltetik ezt a 3D-t , messze nem olyan nagy szám mint azt hiszik. Inkább csinálnának egy minõségibb filmet, abból sajnos nagyon kevés van.
Felejtõs. 3D-t eleve nem nézek, mert szar. A karib 3. része szintén nulla volt, így kihagyom a 4.-et.
hidd el, nem olyan jó buli, amikor a felirat is "kijön" a vászonból😊
"Hát én például csatlakoznék a "sokak" táborába, akik lehetséges, hogy kevesek. Bár egy 3D mellett még a feliratozást is olvasni, az már megerõltetõ lehet."
Szerintem nem megerõltetõ feliratosan nézni a feliratot is és a filmet is.
Pl. Véres valetin 3D-t feliratosan néztem meg, és eléggé pozitívan csalódban benne. 😊
Szerintem nem megerõltetõ feliratosan nézni a feliratot is és a filmet is.
Pl. Véres valetin 3D-t feliratosan néztem meg, és eléggé pozitívan csalódban benne. 😊
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
Hát szerintem lényegében kikövetkeztetés:
nagy filmek, amelyekre jó eséllyel sokan mennek el, gyerekek is szép számmal (pláne Disney film) az valószínûleg kap szinkront. Nem is emlékszem mikor volt utoljára, hogy R rated filmet szinkronnal láttam a moziban...(szerencsére)
nagy filmek, amelyekre jó eséllyel sokan mennek el, gyerekek is szép számmal (pláne Disney film) az valószínûleg kap szinkront. Nem is emlékszem mikor volt utoljára, hogy R rated filmet szinkronnal láttam a moziban...(szerencsére)
Azt valaki meg tudja mondani, hogy hol lehet olvasni arról, hogy melyik film lesz szinkronos vagy feliratos?
good news, remélem sokan észbe kapnak és lecseng ez a konvertálási mánia
sokak pl énis csatlakozom. én konkrétan a rengeteg félrefordítás miatt kezdtem el angolul, a szinkronnal sem volt minõségi bajom de helyenként "látni" lehetett h vmi sántít vele. angolul teljesen más, szebb jobb élvezetesebb.
3d vel angol nyelven, felirat nélkül nem adják ? 😊 (költõi kérdés volt)
3d vel angol nyelven, felirat nélkül nem adják ? 😊 (költõi kérdés volt)
Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz
Én is csatlakoznék, szinkronosan egyszerûen képtelen vagyok filmet nézni annyira pocsék. Épp ezért sajnáom, hogy a 3d miatt egyre kevesebb a felirat, vagy eredeti nyelv.
Hát én például csatlakoznék a "sokak" táborába, akik lehetséges, hogy kevesek. Bár egy 3D mellett még a feliratozást is olvasni, az már megerõltetõ lehet.
De az biztos, hogy Jack Sparrow magyar hangja fényévekre van az eredetitõl.
De az biztos, hogy Jack Sparrow magyar hangja fényévekre van az eredetitõl.
Például én, aki anno a Karib tenger kalózai: Holtak kincse c. film bemutatóján Szabolcs megyébõl felutazott Budapestre, hogy meglátogassa a MOM Parkban az egyik feliratos kópiát vetítõ termet, mert az elsõ részt is feliratosan láttam.
Kik azok a sokak?<#idiota>#idiota>