Szekeres Viktor

Megszűnik a Joshi Bharat

Pár hónappal a Mónika megszüntetése után a TV2 is leveszi adásról népszerű kibeszélő műsorát, a Joshi Bharatot. A műfaj rajongóinak azonban nem kell aggódnia, hiszen a csatorna minden bizonnyal talál megfelelő helyettest.

A TV2 közleménye szerint megszűnik a csatorna Joshi Bharat című műsora. A már leforgatott részek a terveknek megfelelően adásba kerülnek, újabb epizódokat azonban már nem vesz fel a csatorna. A döntés oka, hogy egyre nehezebbé vált olyan műsort készíteni, mely jó eséllyel száll harcba a nézők kegyeiért, ugyanakkor maradéktalanul megfelel a törvény előírásainak.

A Joshi Bharat első epizódját 2008 szeptemberében tűzte képernyőre a TV2, és a jó nézettség mellett ez volt az a műsor, mely az RTL Klub Mónikája alól kihúzta a szőnyeget, azt megszűnésbe hajszolta a nézettség-különbségnek (is) köszönhetően. "Büszkék vagyunk a Joshi Bharat műsor sikerére és népszerűségére, arra az eredményre, amit elértünk két év alatt. A műsorvezető, Joshi Bharat az egyik legkedveltebb, legnépszerűbb televíziós személyiség lett a nézők körében. Azon dolgozunk, hogy a nézőknek ne kelljen sokáig nélkülözniük őt, és egy új műsorral mihamarabb visszatérhessen a képernyőre -" nyilatkozta Kiss Péter, a TV2 Programigazgatója.

Az üresen maradt 17.30-as időpontot ősszel mindkét országos kereskedelmi csatorna fel fogja tölteni, nagy valószínűséggel újabb (vagy egy régi) celebes műsort vagy valóságshow-t láthatnak a nézők, sőt, akár egy újabb kibeszélő show is indulhat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • proCsilla #13
    Már az is szörnyű, hogy ezt hírnek számít.
  • Wittgen #12
    Mónika Show nyekk, Győzike Shoe nyekk, Joshi Barat Show nyekk. végre pozitív folyamatok indultak el a kereskedelmi csatornáknál.
  • richard45 #11
    Hmm, a Győzike után egy újabb gennyes fos szűnik meg, hála az égnek.
  • mynameisbence #10
    Visszajön a Balázs
  • shandix #9
    Nem szűnik meg csak újracsomagolják, más cím, háttér, műsorvezető, undorító kapitalista húzás.
  • bippo #8
    Amin csodálkozom még, hogy a Mónika Show-ról mióta mondták, hogy megszűnt, de még most is nyomják a tévében. Jó sok részt leforgattak előre. Ez alapján Joshi még nyár végéig is műsoron marad a végén.
  • bippo #7
    Ja, 2 ilyen jó hír egyszerre, hihetetlen.
    Mondjuk nekem fura. Joshi ellenfél nélkül maradt, leveszik a műsorról. (biztos, csak maga a versenyzés miatt volt csak, így már nem is kihívás, vagy mi?!)
    Győzike elkezdett dolgozni, egyből leveszik műsorról azt is. Így már nem is érdekli az embereket?
  • hurkaur #6
    "Mónika ,joshi ,celeb ,valóságshow"
    Tiszta hányinger koktél..
  • magyarszurke #5
    ez egy jó nap...joshi bharat is,győzike is
    Azért nem féltem a kereskedelmi tv-ket ,biztos találnak rosszabb műsort...
  • DeedY #4
    God bless you Joshi! o/
    Lenne meg egy par musor azert...