Megszűnik a Joshi Bharat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már az is szörnyû, hogy ezt hírnek számít.
Mónika Show nyekk, Gyõzike Shoe nyekk, Joshi Barat Show nyekk. végre pozitív folyamatok indultak el a kereskedelmi csatornáknál.
Hmm, a Gyõzike után egy újabb gennyes fos szûnik meg, hála az égnek.<#nevetes1>#nevetes1>
Visszajön a Balázs<#mf1>#mf1>
Nem szûnik meg csak újracsomagolják, más cím, háttér, mûsorvezetõ, undorító kapitalista húzás.
Amin csodálkozom még, hogy a Mónika Show-ról mióta mondták, hogy megszûnt, de még most is nyomják a tévében. Jó sok részt leforgattak elõre. Ez alapján Joshi még nyár végéig is mûsoron marad a végén.
Ja, 2 ilyen jó hír egyszerre, hihetetlen.
Mondjuk nekem fura. Joshi ellenfél nélkül maradt, leveszik a mûsorról. (biztos, csak maga a versenyzés miatt volt csak, így már nem is kihívás, vagy mi?!)
Gyõzike elkezdett dolgozni, egybõl leveszik mûsorról azt is. Így már nem is érdekli az embereket?
Mondjuk nekem fura. Joshi ellenfél nélkül maradt, leveszik a mûsorról. (biztos, csak maga a versenyzés miatt volt csak, így már nem is kihívás, vagy mi?!)
Gyõzike elkezdett dolgozni, egybõl leveszik mûsorról azt is. Így már nem is érdekli az embereket?
"Mónika ,joshi ,celeb ,valóságshow"
Tiszta hányinger koktél..
Tiszta hányinger koktél..
killall imagent
ez egy jó nap...joshi bharat is,gyõzike is
Azért nem féltem a kereskedelmi tv-ket ,biztos találnak rosszabb mûsort...
Azért nem féltem a kereskedelmi tv-ket ,biztos találnak rosszabb mûsort...
hát,izé...
God bless you Joshi! o/
Lenne meg egy par musor azert... <#mf1>#mf1>
Lenne meg egy par musor azert... <#mf1>#mf1>
Only the dead have seen the end of war.
mennyit veszt az ország ezzel... és gondoljatok bele mennyi feleslegesen keletkezö adat nem fog elkészülni mostantól!!!!!!!!!!!!!
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
mekkora veszteseg...<#mf1>#mf1>
Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!
fosadék szar... undorító az egész.