Szekeres Viktor

Megvan a Vasember 3 főgonosza?

Természetesen Jon Favreau, a Vasember-filmek rendezője is Mandarinban gondolkodik, ha a népszerű sorozat folytatásának főellensége jár a fejében. Kérdés, hogy mennyire lehet hű Mandarin karaktere a képregényes énjéhez?

Hiába nincs még hivatalos megrendelés, természetesen senkiben sem merül fel, hogy a Vasember-sorozat ne folytatódna - egészen addig, míg a készítők és/vagy a színészek meg nem unják, hogy utána egy reboot segítségével minden újrainduljon. Ennek megfelelően Jon Favreau, az első és a második rész rendezője már arról nyilatkozott, hogy kit látna szívesen a folytatásban Vasember ellenségeként.


A színész-rendező az MTV News-nak elmondta, hogy vágyai szerint a karakter legnagyobb képregényes nemezise, Mandarin, elevenedhetne meg a vásznon a harmadik részben. "Muszáj Mandarint sorra vennünk. Viszont vele az a gond, hogy a képregényben ábrázolt verzió a moziban nem működne, hiszen 10 mágikus gyűrűje is van, ami nem nagyon illene a mi Vasember-univerzumunkba. Szóval vagy valami techkütyü alapú gyűrűvel látjuk el, vagy a gyűrűk valójában nem is gyűrűk lesznek." - gondolkodott hangosan Favreau.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Konyigery #34
    Istenem -.-' én erre srácok csak annyit mondanék: " Az intelligens ember legnagyobb csapdája az okoskodás". Mér kell mindig mindent megmagyarázni?? Ez egy ilyen világot ábrázol, ahol szegycsont nélkül egy baszott mágnessel a mellkasodban lehet élni (amiben egy reaktor van persze), akkor ebben a világban lehet részecskegyorsítót építeni egy nap alatt, mert ő Tony Stark, aki 6évesen nyomtatott áramkört csinált meg ilyenek, természetesen elrugaszkodik a valóságtól de ennek a filmnek ez a lényege, tessék ezt elfogadni...nekem kifejezetten tetszett a film, és azt mondom, hogy megérte az árát!!
  • Krszti1160 #33
    na ehhez én is hozzá szólok xD
    A részecskegyorsítót biztos nem egy vízszintezővel mérik, hogy szintben legyen Prizmás részecskegyorsító? Én még ilyenről nem halottam, meg az új "elem" és az mi lehet? Meg szerintem a pincébe 1-2 nap alatt senki sem tudna meg csinálni egy részecskegyorsítót, mivel Franciaországban (vagy hol) évek óta építgetik :D A másik a páncél miből van, hogy mindennek ellen áll? Tudtommal a fém vezeti az áramot...De azért át lehetne nézni a filmben lévő részleteket, hogy mégis mi is igaz belőle. Ezt mindet leszámítva egész jó film :D
  • hdo #32
    Valld be, csak azért nem sorolod sci-fi kategóriába, mert a tudományos részen akkorát bukik mint egy ólajtó!

    Fantasy és sci-fi a kedvenc műfajom, hihetetlen nagy Star Trek fan vagyok, folyamatosan játszok RPG játékokkal de _kifejezetten_ez_az_egy_ film egy tudományos böszmeség!

    Ha folytatják ezt a tendenciát, akkor már az sem fog meglepni a harmadik részben ha Tony Stark vajazókéssel fog magának térkaput nyitni a levegőben hadonászva!
  • Athor #31
    Hihetetlen arcok szoktak itt felbukkanni, az tény. Aki nem képes felfogni egy ilyen filmben az elrejtett poénokat, és leragad a "vízmértékkel részecskegyorsítót???" problémánál, annak valszeg nem is kellene fantasztikus filmeket nézni. Szándékosan nem sci-fi-t mondtam, merthogy ez a film valóban nem tudományos-fantasztikus film, sokkal inkább fantasy. Merthogy a közhiedelemmel ellentétben a fantasy-hoz nem kellenek feltétlenül kardok, meg orkok... Lásd: Star Wars. A műfaji meghatározása egészen pontosan real-fantasy.
    Mindezek mellett nekem kifejezetten tetszett mind a két Vasember-film, történetileg is bejött, és a saját szabályrendszerében még logikus is volt. Merthogy igazából az számít, hogy abban a világban, ahol játszódik, azok a dolgok megtörténhetnek.
    Egyébként meg, ahogy lentebb már mondta valaki: mégis, mire számítottatok? VAS! EMBER! ?
  • bub1988 #30
    idióták...
  • winnie #29
    mit vártál:) a titánok harcánál is arról volt szó, hogy a sztorit amerikaiasították és, hogy a valóságban nem is úgy történt.

    nemsokára az jön majd, hogy valaki kitalálja, hogy a vasember a mi bolygónkon játszódik, és nem a Föld-616-on.
  • neoG #28
    Hát, tényleg nem százasok az arcok.Megnéztek egy filmet, aminek az a címe, hogy VASEMBER!!!Értitek!!! VAS!!!Meg EMBER.És idegesíti őket, hogy irreális dolgok történnek benne...Mit vártak?Lesz egy autóbalesetben ízzé porrá tört csontú ember, akit úgy raknak össze fémdarabokkal?Ja...az sem jó, mert arra nem vasat használnak, hanem nemesebb fémeket:)))
  • Ray78 #27
    Most komolyan azon vitatkoztok , hogy mennyire valóságos? Normális ember szórakozik a filmen az abnormális elkezd hibákat keresni benne mert piszkálja a tudat ,hogy ő egy ilyen filmet történetileg is képtelen lenne összehozni.Ez egy MARVEL film ennyi ideje lenne felfognotok. A Wolverine film az öngyógyító mutánssal gondolom teljesen beleillik a hihető "fiction"-on alapuló valóság képetekbe.
  • CybeRick #26
    Akinek nem tetszik a valóságtól elrugaszkodó filmek világa nézzen Maunika show-t. Az valóságos.
    Lehet hogy hiteltelen a film több ponton, de mutassatok már egy "létező" szuperhőst! Mit vártok a "műfajtól", de őszintén? Szórakoztató és látványos.
    Ennyi.

  • opeca #25
    Higgadj le, a film egy f@szság, tömény abszurdum, lehet marvel regény vagy bármi, azért még a legnagyobb baromságokat is meg szokták magyarázni, de itt csak gagyi gagyi hátán volt, értelmetlen volt az egész.

    Nem volt semmire sem magyarázat, az kitalált valami új elemet, de előtte ez még képtelenség volt, de igazából az apja, de az meg egy térképen volt elrejtve, jó, tényleg baromság, ne is vitatkozzunk ezen tovább, mert csak bepipulok...

    Ez még a limonádé kategóriát sem üti meg, annyira igénytelen a sztori.