Szekeres Viktor

Kiderült, miről fog szólni a Riddick 3

Még nincs meg a premierdátuma az új Riddick-filmre, így csak reménykedni lehet abban, hogy nemsokára forgatandó film hivatalos szinopszisának közzététele azt jelenti, hogy már nincs messze a premier.

Nemsokára elkezdődhet David Twohy új filmjének, a Riddick-nek, a forgatása, igaz Vin Diesel addig még el kell, hogy készítse a Halálos iramban sorozat ötödik részét, a Fast Five-ot. (Korábbi forgatókönyv-kritikák egyébként a harmadik részt The Chronicles of Riddick: Dead Man Stalking címen emlegették.) Az új film lényeit az amerikai Godzilla megalkotója, Patrick Tatopoulos fogja tervezni.

A hivatalos szinopszis szerint a történet szerint Riddicket saját fajtája árulta el és hagyta ott egy elhagyatott bolygón, ahol is idegen ragadozókkal kényszerül küzdeni a túlélésért. Ezen harcoknak köszönhetően hősünk hatalmasabb és veszélyesebb lesz, mint valaha. Idővel néhány fejvadász érkezik, akik nem is sejtik, hogy jelenlétük éppen Riddick bosszúszomjas tervét segíti elő. A gyilkos mindent elsöprő támadást mér rájuk, mielőtt visszatérne bolygójára, a Furyára, hogy megmentse azt a pusztulástól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Justil #26
    köszi az infót
  • kissssss #25
    nos a második rész az inkább az elsőnek a javított verziója tehát a EftBB újra meg veszed csak sokkal szebb grafikával új pályákkal és a játék nem azzal ér véget hogy meglógsz az űrhajóval hanem tovább fojtatódik egy bolygó körül keringő nagy hajón a dark athenan.
    szerintem elég lehúzás szaga van a dolognak de mivel az első rész nekem nem okozott csalódás lehet megéri megvenni.
    nem tudok többet mondani róla mert nincs meg a kellő vas hozzá :-(
  • Justil #24
    naja, ami nagy szó, mert a filmadaptációk 99%-a kőkemény gané. tényleg, a 2. résszel is érdemes játszani? mert én csak az EftBB-vel toltam...
  • Sylar06 #23
    Nem túl meglepő hír, hogy az új film lényeit Patrick Tatopoulos fogja tervezni. Már az előző 2 rész lényeit is ő tervezte. :)))
  • kissssss #22
    és akkor még nem is esett szó a játékról ami szintén jó munka lett.
  • IMYke2.0.0.0 #21
    "inkább olyan, mintha a pitch black riddick egyik "mellék kalandját" mesélné el."

    Ne feledd, a Pitch Black előbb íródott és készült el! Az író/rendező hiába gondolkodott több részben, ha nem lett volna elég sikeres és kész a nagy vászonra, a PB után Riddick elsüllyedt volna. De, ez szerencsére végig feltételes.
    A TCoR története az "első" részt látók számára amolyan "insider" hangulatot adhat: hiszen, tudjuk, hogy Riddick miért olyan, amilyen - miközben a Director's Cut-ban kapunk némi támpontot is -, és a dialógusok is segítenek.
    A kellően sötét PB nélkül azonban csak lózungok lennének.
    A Pitch Black és a The Chronicles of Riddick szerves egészet alkot.

    A "második" részt lehúzó kritikusok és nézők vagy nem látták az elsőt, vagy nem tudták, hogy mit látnak.
  • koschwarz #20
    az első rész valami iszonyat minimális költségvetésből készült "underground" sci-fi volt, mégha ez szerencsére egyáltalán nem is látszott meg, de a lényeg, hogy abban még nem egy új sci-fi univerzum megalkotása volt a cél, hanem egy csak egy "szűk" helyen játszódott a történet.

    a másodikhoz azért már akadt némi dollár is, így már lehetőség volt egy szélesebb univerzum megalkotására. ettől függetlenül szerintem egyáltalán nem vészes a "különbség". inkább olyan, mintha a pitch black riddick egyik "mellék kalandját" mesélné el.
  • Wittgen #19
    Nekem eddig mind a 2 Riddic film bejött, bírom az ilyen sf-fantasy univerzumokat. A látvánnyal sem volt semmi gond.
  • Justil #18
    az első film még inkább a hangulatra épített, a második meg már látványosabb volt, de azért szerencsére nem baxxták el annyira, amennyire a második részeket szokták :)
  • NEXUS6 #17
    Az első film teljesen más volt, mint a második, mintha nem is ugyan abban az univerzumban játszódott volna. De azért mindkettő nézhető volt. Szerintem.