Kiderült, miről fog szólni a Riddick 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi az infót

nos a második rész az inkább az elsõnek a javított verziója tehát a EftBB újra meg veszed csak sokkal szebb grafikával új pályákkal és a játék nem azzal ér véget hogy meglógsz az ûrhajóval hanem tovább fojtatódik egy bolygó körül keringõ nagy hajón a dark athenan.
szerintem elég lehúzás szaga van a dolognak de mivel az elsõ rész nekem nem okozott csalódás lehet megéri megvenni.
nem tudok többet mondani róla mert nincs meg a kellõ vas hozzá :-(

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

naja, ami nagy szó, mert a filmadaptációk 99%-a kõkemény gané. tényleg, a 2. résszel is érdemes játszani? mert én csak az EftBB-vel toltam...

Nem túl meglepõ hír, hogy az új film lényeit Patrick Tatopoulos fogja tervezni. Már az elõzõ 2 rész lényeit is õ tervezte. 😊))
és akkor még nem is esett szó a játékról ami szintén jó munka lett.

IMYke2.0.0.0
"inkább olyan, mintha a pitch black riddick egyik "mellék kalandját" mesélné el."

Ne feledd, a Pitch Black elõbb íródott és készült el! Az író/rendezõ hiába gondolkodott több részben, ha nem lett volna elég sikeres és kész a nagy vászonra, a PB után Riddick elsüllyedt volna. De, ez szerencsére végig feltételes.
A TCoR története az "elsõ" részt látók számára amolyan "insider" hangulatot adhat: hiszen, tudjuk, hogy Riddick miért olyan, amilyen - miközben a Director's Cut-ban kapunk némi támpontot is -, és a dialógusok is segítenek.
A kellõen sötét PB nélkül azonban csak lózungok lennének.
A Pitch Black és a The Chronicles of Riddick szerves egészet alkot.

A "második" részt lehúzó kritikusok és nézõk vagy nem látták az elsõt, vagy nem tudták, hogy mit látnak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

koschwarz
az elsõ rész valami iszonyat minimális költségvetésbõl készült "underground" sci-fi volt, mégha ez szerencsére egyáltalán nem is látszott meg, de a lényeg, hogy abban még nem egy új sci-fi univerzum megalkotása volt a cél, hanem egy csak egy "szûk" helyen játszódott a történet.

a másodikhoz azért már akadt némi dollár is, így már lehetõség volt egy szélesebb univerzum megalkotására. ettõl függetlenül szerintem egyáltalán nem vészes a "különbség". inkább olyan, mintha a pitch black riddick egyik "mellék kalandját" mesélné el.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nekem eddig mind a 2 Riddic film bejött, bírom az ilyen sf-fantasy univerzumokat. A látvánnyal sem volt semmi gond.
az elsõ film még inkább a hangulatra épített, a második meg már látványosabb volt, de azért szerencsére nem baxxták el annyira, amennyire a második részeket szokták 😊

NEXUS6
Az elsõ film teljesen más volt, mint a második, mintha nem is ugyan abban az univerzumban játszódott volna. De azért mindkettõ nézhetõ volt. Szerintem.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Chocho
"A hivatalos szinopszis szerint a történet szerint..."

Pff... 😄DD

Gaming is believing.

"csak jó filmeket kéne forgatni hozzá"

Jó filmeket is forgattak, meg jó játékot is írtak hozzá. Nem az õ hibájuk hogy nem lett sikeres. Nekem a TCoR mai napig etalon SF, és a PB is baromira jó.

Nem értem mi a gondod.

Riddick mint figura és maga a világ is baromira bejön nekem csak jó filmeket kéne forgatni hozzá. Vin Dieselt erre a szerepre gyártották.

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

IMYke2.0.0.0
Twohy már az elsõ rész - ami effektíve nem sorozatnak indult - írásakor készült a folytatásokra, de a film fogadtatásától tették függõvé a dolgot, hiszen a Pitch Black korántsem nagy vásznas filmnek, hanem B kategóriás DVD-nek indult.
Ugyanakkor, a rajongói tábor és a késõbb vászonra küldött kópia fogadtatása meggyõzte, hogy érdemes a világot és Riddicket még inkább mélyíteni.
Trilógiának lett betervezve a "The Chronicles of Riddick" megjelenésével , de kétlem, hogy abba lehetne hagyni a történetet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

koschwarz
értelemszerûen...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

és melyik a második Riddick film? vagy az elsõnek a Pitchblack-et vették?
IMYke2.0.0.0
Azért a "The Chronicles of Riddick"-ben láttuk már, hogy nem feltétlenül Riddick az utolsó "példány"...
A Linus Roache alakította Purifier (Tisztító) például szintúgy - igaz, leigázott - Furián volt...

Most akkor bosszúszomjas terve, vagy hogy megmentse?
NEXUS6
Hááát ez a sztori nem dobott hanyatt, ha egyáltalán igaz. 😊

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Én is ezen gondolkodtam, de ez így nem passzol az elõzõ filmmel, eszembe jutott valami idõutazásos dolog is, bár az talán kicsit erõs lenne...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

forzajuve5
nem lehet, hogy ez valamiféle elõtörténet lesz?

Jól van, akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok a hülye 😊

Seth
"Az új film lényeit az amerikai Godzilla megalkotója, Patrick Tatopoulos fogja tervezni. "

Hmm, nem is tudom, hogy miért Nick Tatopoulos-nak hívták a fõszereplõ srácot !! XD

PSN ID.: Beegabor

inkább ez a valószínû szerintem pixx jó filmet nézet mert én is erre emlékszem :-DDD

vagy a kedves névtelen cikkiro nem tud forditani 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Mikor elpusztították a bolygót, még csak gyerek volt...ráadásul õ az egyetlen a fajtájából...biztos én néztem rossz filmet...