Szekeres Viktor

A Zoolander 2-nek is lőttek?

Ben Stiller maga jelentette be, hogy akárcsak A híres Ron Burgundy legendája, úgy a Zoolander folytatása is veszélybe került, köszönhetően annak, hogy a Paramount nem kíván pénzt költeni nevezett filmtervekre.

A Paramount Pictures a minap úgy döntött, hogy nem kér A híres Ron Burgundy legendájának folytatásából, s a stúdió folytatta elutasító hadjáratát, hiszen úgy néz ki, hogy a Zoolander 2-re is nemet mond. Legalábbis erre lehet következtetni Ben Stiller Twitterüzenetéből, melyben a színész leírja, hogy sem Ron Burgundy, sem Derek Zoolander nem volt képes anyagilag megalapozni visszatérését. A tervek szerint a második részt a Vasember és a Trópusi vihar írója, Justin Theroux írta volna és Jonah Hilll lehetett volna a főgonosz.

A 2001-ben bemutatott Ben Stiller-film alig 28 millió dollárból készült és 45 milliós bevételre tett szert Amerikában (15-re pedig világszerte). A filmet maga Stiller rendezte és a szereplői között ott volt Owen Wilson, Will Ferrell, David Duchovny, Milla Jovovich és John Voight is. Persze mindez hivatalosan semmiképpen sem jelenti azt, hogy nem lesz Zoolander 2, mindössze a karakter visszatérési esélyei csökkentek le jelentős mértékben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #5
    10 éve én sem voltam olyan értelmi szinten, hogy leessen a film. ma már viszont agyi kapacitsom teljében, látom, hogy zseniális.
  • AZTA #4
    és tényleg
  • Tinman #3
    Ezt a mondatot 4x olvastam el, gondoltam nem tudok olvasni... mintha hiányozna belőle az alany... ehhh.

    "A 2001-ben bemutatott Ben Stiller-féle alig 28 millió dollárból készült és 45 milliós bevételre tett szert Amerikában (15-re pedig világszerte)."
  • Tinman #2


    Nem lesz kék acél 2 :-(
    Gyászolok!
  • BAk3R #1
    nem nagy érvágás, elég szar volt a zoolander.